Μετάβαση στο περιεχόμενο

VALENTHIA

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VALENTHIA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειμαι πάλι εδώ. ελειψα γιατί είχα ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Σας ευχαριστώ όλους για όλες αυτές τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει. Ξέρω ότι το οικόπεδο στο οποίο είναι το συγκρότημα μας ειναι το τελευταίο στο σχέδιο πόλης. Ο Δήμος μου είχε πει ότι όταν σε 2-3χρόνια μπουν και τα υπόλοιπα χωράφια στο σχέδιο πόλης τότε θα γίνει δρόμος.
  2. Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήθελα να πάρω όμως μια δωρεάν συμβουλή. Απλα΄ήθελα να θέσω το πρόβλημα μήπως και κάποιος άλλος το έχει αντιμετωπίσει, για να δω τι έχει κάνει. Σίγουρα δεν ήθελα να πάρω μια εμπεριστατωμένη συμβουλή δωρεάν. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Αν κάποιος ξέρει σε ποιον πρέπει να μιλήσω σε δικηγόρο? σε μηχανικό? σε τοπογράφο? στον δήμο Επίσης κύριε mred-akias, δεν μπορείτε να με προσβάλεται έτσι λέγοντας ότι ζητάω κάτι ΤΖΑΜΠΑ, γιατί δεν με ξέρετε. Αν δεν θέλατε να μου απαντήσετε να μην μου απαντούσατε.
  3. Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα, μπροστά από το σπίτι μου υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί σε αδιέξοδο (στο σπίτι μου), μίλησα με τον Δήμο και μου είπε ότι αυτός ο δρόμος δεν ανήκει στον δήμο αλλά σε 2-3 χρόνια θα γίνει δημοτικός. Το μέρος που μένω έχει πολλά τέτοια μικρά δρομάκια και κάποια στιγμή ολα τα δρομάκια θα γίνουν δημοτικά. Θέλω να κάνω το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου για ιδιωτική χρήση, νόμιμη, για να μπορώ να μπαίνω και να βγαίνω από το πάρκινγκ μου (που ειναι νόμιμο) άνετα χωρίς κανένας γείτονας να μπορεί να βάζει το αυτοκίνητό του εκεί και να με ενοχλεί. Αν κάποιος βάλει το αυτοκίνητο του εκεί δεν μπορώ να βγω από το πάρκινγκ μου. Μου το έχουν κάνει πολλές φορές και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου αν παρκάρουν εκεί. Ετσί σκέφτηκα ότι αν ο δρόμος που ούτε δημοτικός είναι αλλά δεν ξέρω αν είναι και κοινόχρηστος μπορεί να γίνει ιδιωτικός - να τον έχω μόνο για δική μου χρήση αλλά με νόμιμο τρόπο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.