Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

SOCRATIS

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SOCRATIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παρακάτω αναφέρεται ενα υλικό νανοτεχνολογίας που μπορει να στεγανοποιησει τσιμεντοκονια σε βάθος .Ως 1 εκ. με επάλειψη και μεσα στο κονιαμα (όσο το 1/3 του νερου που απαιτητο) σε όλη την μάζα . Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ; http://www.nanophos.com/SurfaPore_el.html
  2. Για να γίνω ποιο σαφής θέλω να δώσω ρύσεις στο δώμα ,στεγανωτητα (υπάρχουν τρια τεσσερα σημεία που σταζουν νερό) και να λειτουργησει ως κηποταρατσα (πέργκολα και πολλες γλάστρες).Η οικοδομη ειναι παλαια και προληπτικά δεν θέλω πολύ βαρος. Κατέληξα (μεχρι στιγμής) σε περλομπετον ς για τις ρύσεις.Αυτο όμως απαιτεί στεγανωποιηση και μου είπαν να προσθέσω ασφαλτοπανο και απο πάνω πλακακι για βατότητα . Αλλος μου τα είπε και αλλιως ,να περάσω ασφαλτοπανο , απο πανω τσιμεντοκονια για ρύσεις και μετά πλακακι. Αλλος μου ειπε να περάσω το πλακακι κατευθέιαν στο περλομπετον και να μην βάλω ασφαλτοπανο. Αλλος μου ειπε να ρίξω τσιμεντοκονια και απο πανω να περασω 2-3 χερια από ενα τσιμεντοειδες -ελεστικο κονιαμα και ούτε πλακακι ούτε ασφαλτοπανα. Ψάχνω την απλοτερη αλλά και ορθότερη λύση ,βοηθήστε με παρακαλώ.
  3. Μετά από επικάλυψη δώματος με ασφαλτόπανο με ψηφίδα μπορεί να κολληθεί(κόλλα) πλακάκι απευθείας ή απαιτήται άλλη προεργασία πριν και αν ναι ποιά,με την λιγότερη επιβάρυνση απο άποψη βάρους; Ευχαριστώ.
  4. Καταρχήν καλως σας βρηκα μιας και σας γράφω για πρωτη φορά αν και σας παρακολουθώ εδώ και αρκετες μέρες . Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησα την ανακαινηση του πατρικου μου διαμερισματος (75μ2)στον τριτο όροφο ,τριοροφης οικοδομης του 69-70 .Η ταράτσα της οποίας έχει υποτυπώδη μόνωση με φελιζολ ,εξωτερικη επενδυση με μωσαικο , δεν έχει σωστες κλίσεις για τα νερα με αποτέλεσμα να αποκολουνται σοβαδες,να φθείρεται το μωσαικο κλπ . Ρωτώντας για την λύση του προβλήματος μου σε δυο τεχνικους μου ειπαν και οι δύο , για τα περίπου 50-55 μ2 επιφάνειας , τσιμεντοκονία με ανωτερο ύψος 5-6 εκατοστά .Την χρηση τσιμεντου και περλίτη μου την αποκλεισαν ως μη ανθεκτική .Για το Perlobeton S δεν μου είπαν τίποτε . Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξης . Με δεδομενο ότι η οικοδομη στερηται μόνωσης και μάλλον δεν θα κατασκευαστηκε για πολλά βάρη ,πόσο βάρος θα προστεθει αν καταληξω να βάλω Perlobeton S και πόσο τσιμεντοκονια;Και αν πρέπει υποχρεωτικά αμέσως μετά το τέλος των εργασιων να πέρασω ασφαλτοπανο ή πλακακι και γιατί; Αν ηθελα να εφαρμόσω την αντιστροφη μονωση (σε 55μ2)πόσο υπολογιζεται το κόστος και πόσο θα ήταν το συνολικο βάρος , με δεδομενο ότι στο τέλος μάλλον θα περαστει πορσελανινο ή γρανιτενιο πλακακι. Να πω και ότι υπάρχει σκεψη για ενα ταρατσοκηπο με πολλά φυτά σε γλάστρες (αλλά ως σκεψη ακόμη). Ευχαριστω για την υπομονη σας .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.