Μετάβαση στο περιεχόμενο

varonos

Members
 • Περιεχόμενα

  132
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

24 Καλή

Σχετικά varonos

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων
 1. varonos

  Περί νέας ΥΔΕ

  Κοίτα εδώ για το όρια hektor. Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.
 2. varonos

  Πυρασφάλεια ΚΔΑΠ

  Μετά από επικοινωνία με συνάδελφο αναφέρω τα εξής 1. Σύμφωνα με Π1β/Γ.Π.οικ. 14951/2001 Άρθρο 3 Τεχνικές προδιαγραφές I. Το κτίριο του Κέντρου πρέπει να είναι σύμφωνο με τις διατάξεις του Γενικού Οικοδομικού Κώδικα, του Κτιριολογικού Κανονισμού - Κατηγορία Χρήσης Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και τον εκάστοτε ισχύοντα Κανονισμό πυροπροστασίας. 2. Είχε βγει μια τροποποίηση (Αριθμ. Δ22 /οικ.40324/1605) για ΚΔΑΠ αρμοδιότητας δήμων Για τις ανάγκες πυρασφάλειας και μόνο, εντάσσονται στις δραστηριότητες του άρθρου 7 του Π.δ. 71/1988(ΦΕΚ 32 τ. Α) (δημιουργική απασχόληση για σκοπούς εκπαίδευσης). Αρα ότι πει η Π.Υ. και τελειώνει το θέμα.
 3. varonos

  Πυρασφάλεια ΚΔΑΠ

  Δεν ξέρω το κτίριο σου πως είναι. Γενικά σου ανέφερα για το 12Α. Ισως εσύ σκέφτεσαι να το πας σαν Εκπαιδευτήριο. Μίλα με την πυροσβεστική που θα σε κατατάξει και εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε αν θες κάτι.
 4. Το λέει στο τέλος. "Άρθρο Δεύτερο Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει τρεις (3) μήνες μετά από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως"
 5. varonos

  Πυρασφάλεια ΚΔΑΠ

  Σαν νέο κτίριο με 12Α θα σε πάει, ενώ σαν υφιστάμενο με υπόδειξη μέτρων. Αν σε πάει με 12Α, εκτός των sprinkler, θες και τοπικές κατασβέσεις σε επικίνδυνους χώρους π.χ λεβητοστάσιο.
 6. Σωστά την έχεις υπολογίσει. 380 lit/min για τουλάχιστον 30min λειτουργίας = 11,4 m3 η ελάχιστη χωρητικότητα.
 7. 2. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕΣΑΙΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (Αβ) Κ.Α. 28 Εκτυπώσεις, Εκδόσεις και συναφείς δραστηριότητες
 8. varonos

  ΕΦΚΑ και εισφορές

  Παρατάθηκε η ασφαλιστική ικανότητα. https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/28218
 9. Νέος συνάδελφος εντάχθηκε στο πρόγραμμα για την απασχόληση αποφοίτων τριτοβάθμιας και με ρώτησε μήπως ξέρω τίποτα σχετικό.
 10. Εχουμε κάποιο νέο σχετικά με εγγυητική ΤΣΜΕΔΕ για προγράμματα ΕΣΠΑ?
 11. Από τη στιγμή που έχεις κλειστά βιβλία δεν μπορείς να εκδώσεις παραστατικό. Απο συναδέλφους που είναι μιθωτοί όπως και εσύ ξέρω ότι η διαδικασία είναι: 1. Ανάθεση στην εταιρία σου από τον πελάτη 2. Συνυπογραφή σχεδίων από εσένα και την εταιρία σου. 3. Υπογραφή απο εσένα ΥΔ ότι δεν έλαβες επιπλέον χρήματα για τις μελέτες (κάτι τέτοιο λέει δεν θυμάμαι ακριβώς) την οποία ζητάνε στις πολεοδομίες. 4. Τα υπόλοιπα είναι τα γνωστά (ΦΕΜ, παραστατικό κλπ..)
 12. Για τους συναδέλφους που δεν το γνωρίζουν, η Π.Δ 3/2015 έχει τροποποιηθεί με την Υ.Α. 24738 Φ.701.2/2017 (ΦΕΚ 2089/Β`/19.6.2017)
 13. Απλά αν είσαι ήδη σε διακανονισμό οφειλών, μάλλον σε πετάει εκτός η σταδιακή πληρωμή.
 14. varonos

  Ειδοποιητηριο ΤΣΜΕΔΕ

  Εκεί που λέει "Δεν υπάρχουν ενεργοί διακανονισμοί", κανονικά έχει ένα άλλο πινακα που δείχνει την επόμενη δόση. Οπότε λογικά σε έχει βγάλει εκτός ρύθμισης.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.