Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Toporanger

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Toporanger

  1. Toporanger

    Hash reg

    Πως καταργουμε την εφαρφμογη???
  2. Καλησπέρα. Πρωτη προσπαθεια για ψηφιακη υπογραφη. Εχω εφοδιαστει με usb token. Υπεγραψα ψηφιακα το pdf και όλα καλα. Τώρα πάμε μεσα στο zip file. Μέσα στο zip τοποθετησα το dxf μαζι hashcode σε pdf υπογεγραμενο . Μου βγαζει σφαλμα στην ψηφιακη υπογραφη δεν βρεθηκε ψηφιακο πιστοποιητικο. Λυση για το προβλημα μου
  3. Για μεταβιβαση μελλοντικής δόμησης “ κάτι ‰ επί του οικοπέδου”( σε υφιστάμενη οικοδομή με οριζόντια ιδιοκτησία; Βεβαίωση αδόμητου ή δήλωση μη αυθερεσιων ??
  4. Στην κύρια και μοναδική κατοικία μπορώ να συμπεριλάβω και μικρό παραβάσεις που υφίστανται "προ του 83" εντός του οικοπέδου της κυρίας και μοναδικής κατοικίας?
  5. Δηλαδή ξεχνάμε την Εγκύκλιο 7/1992 και Χρόνος δημιουργίας οικοπέδου είναι το έτος 2014? Με την πολεοδομία όμως που ζητάει βεβαίωση δημάρχου τί κάνουμε??
  6. 1.Εάν αναφέρεσαι στην περιοχή μιλάμε μια τον Ν.Ξάνθης 2.Στο τοπογραφικό δεν υπάρχει δήλωση 651/77 διότι σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο στους αγρούς δεν είναι υποχρεωτική η δήλωση του μηχανικού.
  7. Καλησπέρα... Πρόκειται για έναν αγρό 2,500 τμ. ο οποίος υπάρχει σε διανομή της περιοχής κατά το έτος 1930 Περιήλθε στον πωλητή κατά πλήρη κυριότητα από άτυπη πώληση που έλαβε χώρα το έτος 1968. Το 2014 έχουμε πώληση του αγρού. Υπάρχει μια βεβαίωση δημάρχου οπού αναφέρεται ότι για το εν λόγο αγροτεμάχιο, δεν προκύπτει ο χρόνος δημιουργίας άλλα μονάχα ο χρόνος αγοράς. Επειδή έχω χαθεί μέσα στο forum σχετικά με την Εγκύκλιος 7/1992, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως πρέπει να πράξω ώστε να μην πάει χαμένο - μή οικοδομήσιμο το αγροτεμάχιο? Ευχαριστώ.
  8. Στην Περιοχη μου υπαρχουν αρκετοι οικισμοι. Το προβλημα μου ειναι οι οι διανομες των οικισμων εγιναν πανω σε μια υφισταμενη κατασταση. Η υφισταμενη κατασταση να ειναι εντελως διαφορετικη απο αυτη τις διανομης δλδ σπιτια ή αποθηκες να πεφτουνε μεσα σε αλλα οικοπεδα. 1,Υπαρχει λύση στο πρόβλημα? 2,Πως μπορω να δώσω αρτιοτητα σε μια τετοια καταστασή? p.s. Εχω περιπτωση οπου ολοκληρο το σπιτι του γειτονα, πεφτει μεσα στα ορια της διανομης του διπλανού οικοπεδου
  9. Toporanger

    Topografia 2014

    Αρχειο *.idx απο leica πως μπορώ να φορτώσω???
  10. Σε αυτήν την περίπτωση όπου έχουμε όρους δόμησης μοναχά για το Ο.Τ και μέσα σε αυτό βρίσκονται 17 κατοικίες παλιννοστούντων χωρίς οικόπεδα, τί παίρνω σαν υπέρβαση??? Συγκρίνω υπερβάσεις ως προς την οικοδομική άδεια??
  11. Εχω ενα αρχειο *.tfw και εγω αρκετα Raster για ενα μικρο φυλλο hatt. Μπορώ να εκμεταλλευτώ την ύπαρξη του *.tfw για την γεωαναφορα του Raster??? Με το ιδιο ονομα στον ιδιο φακελο παντως δεν πιανει. Ευχαριστω.
  12. Σχετικά με Οικοδομική άδεια 2 οροφής κατοικίας σε περιοχή κάτω των 2000 κάτοικων ποία η διαδικασία και ποια νομοθεσία πρέπει να εφαρμοστεί? Αρκούν το συμβόλαιο και η δήλωση του δημάρχου οτι το κτίσμα είναι προ του '55? Σύμφωνα με την "μίση" πολεοδομία για κτισμα προ του '55 , την άδεια την εκδίδει ο μηχανικός και οχι η πολεοδομία.
  13. Εχω ενα θέμα με το Excel 2007. Ενεργοποιω μακροεντολες και VBA αλλα υπαρχει θεμα "λειτουργια συμβατοτητας" και δεν μου τρεχει απλα δεν κανει μετατροπή.
  14. Έχω κάποια τριγωνομετρικα της ΓΥΣ και σε hatt και σε Εγσα87. Μετατρέπω με βάση το εργαλείο του ΠΣΔΑΤΜ απο Ηαττ σε ΕΓΣΑ87 και πέφτω εξω στις συντεταγμενες κάπου στο μέτρο. Ξέρει κάνεις τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση. Που οφείλεται το λάθος και πως διορθώνετε??
  15. Σύμφωνα με τις νεες προδιαγραφές του ΥΠΕΚΑ για το σκαρίφημα του οδοιπορικού της θέσης του αγροτεμαχίου στο τοπογραφικό διάγραμμα, χρησιμοποιώ δορυφορική εικόνα ή φύλλο χάρτη. Είμαι ασφαλής (νομικά κ.τ.λ.). Απο ποιους φορείς μπορώ να είμαι ασφαλής (νομικά κ.τ.λ.);
  16. Εγω κατελειξα στο εξη: χωρις autocad αλλα μονο με excel Πηρα 2 -διαγωνιους- και με τον τυπο του Ηρωνα βρηκα 3 εμβαδα. Πεζω με τα μήκη των διαγωνιων μεχρι τα 3 εμβαδα να μου βγαλουν το αθροισμα που θελω. Και παλι δεν εχω σταθερη λυση μιας και το συστημα οπως λεει ο @Γιαννης κινειται. Ευχαριστω παντως που ασχοληθήκατε
  17. Εχω ενα τοπογραφικο οπου ξερω τις πλευρες και το εμαδο του οικοπεδου. Επισης ξερω και τις συνταταγμενες μιας πλευρας (αν και νομιζω οτι ειναι αχρηστη αυτη η πληροφορια) . Πως μπορω βασει των γνωστων πλευρων και του γνωστου εμβαδου να βρω ποιες ειναι οι γωνιες του 5-αγωνου μου ετσι ωστε να εχω το εμβαδο που θελω???
  18. Μια βοηθεια σχετικα με το που αποθηκεύονται οι εικόνες. Παταω το κουμπι αποθηκευση και δεν κανει καμια λειτουργια. Μηπως εχω εγω προβλημα???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.