Μετάβαση στο περιεχόμενο

TheGlobber

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

TheGlobber's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Aris μια ερωτηση μιας και νομιζω οτι δουλεβεις στην Αγγλια. Το πτυχιο του Πολ. Μηχ. οπως θα το παρω απο το ΑΠΘ δεν φτανει για δουλεια στην Αγγλια? Θελει καποια αναβαθμιση η κατι αλλο?
  2. Aris σε ευχαριστω για την απαντηση. Κατασκευες με ενδιαφερουν οχι μελετες. Απλα δε ξερω κατα ποσο παιρνουν μηχανικους που μολις εχουν αποφοιτησει. Δλδ εχω καποια εμπειρια απο εργοταξιο, και φανταζομαι οτι μεχρι να αποφοιτησω θα εχω μια εμπειρια γυρω στα 3 χρονια. Τωρα κατα ποσο ειναι αρκετη δε ξερω. Εva σε ποιο ετος εισαι, αν επιτρεπεται?
  3. Φιλε Αγγελε και Χαρη, ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Αυτο που ψαχνω ειναι ειτε μεσω της σχολης ( στο Αριστοτελειο στη Θεσσαλονικη ειμαι ) ειτε σε ιδιωτικο τεχνικο γραφειο. Οσο για ιδιωτικο τεχνικο γραφειο υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Δηλαδη δεχονται φοιτητες η εννοεις μονο αν εχω καποιον γνωστο και δεχτει να με παρει κλπ.?? Επισης θα ηθελα να ρωτησω με την ευκαιρια και κατι αλλο. Ενδιαφερομαι με το τελος των σπουδων ( με το καλο του χρονου το καλοκαιρι ) να φυγω ειτε Αγγλια ειτε Αμερικη για ενα μαστερ. Ταυτοχρονα ομως θα με ενδιεφερε να δουλεψω κιολας. Στο κατω κατω ολες οι εταιρειες εμπειρια ζητανε. Οποτε υπαρχει καποιος τροπος να δω αν ζητανε νεους πτυχιουχους σε εταιρειες στην Αγγλια κ Αμερικη? Απλα το ψαχνω για να ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
  4. Γεια σας συναδελφοι. Θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει και ποια ειναι η δυνατοτητα για πρακτικη εξασκηση κατα τη διαρκεια των σπουδων σε τεχνικο γραφειο?? Με ενδιαφερει κυριως η επιβλεψη στο εργοταξιο και οχι οι μελετες. Γνωριζεται αν υπαρχουν τετοιες δυνατοτητες για καποιον φοιτητη Πολιτικο Μηχανικο? Ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.