Μετάβαση στο περιεχόμενο

anny7

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

anny7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με ανάλογο θέμα.Εχω ένα παλιό σπίτι, στο οποίο πρέπει να κάνω άμεσα υγρομόνωση και θερμομόνωση στην ταράτσα.Θέλω όμως να γίνει βατή (δηλαδή να βάλω πλακάκια ή κατι άλλο ανάλογο).Τι θα μου προτείνατε και τι κόστος θα έχει περίπου η διαδικασία? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απαντησή σας.
  2. Γεια σας, Εχω ενα αγροτεμάχιο το οποίο δεν χτίζει και θέλω να τοποθετήσω απλά στο έδαφος(χωρίς θεμελίωση και εκσκαφή) ένα ξύλινο σπιτάκι 60τμ για να το χρησιμοποιήσω σαν αποθήκη.Μπορείτε να μου πείτε τί αδεια χρειάζεται για αυτό? ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοηθειά σας.
  3. γεια σας, ειμαι και εγω φοιτητρια και ψαχνω καποιον για ιδιαιτερα στα χανια για το μαθημα στατικη 2(μητρωικη στατικη και δυναμικη αναλυση). εβαλα το 8εμα εδω,γιατι δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις καπου αλλου, καποιον που να ξερει στατικη 2(ετσι νομιζω). αν υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει ας στειλει το μαιλ του. ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  4. Γεια σας, Ξαφνικα δεν λειτουργει το paste kai to delete(απο το πληκτρολογιο),στο autocad,ενω λειτουργουσαν κανονικα πριν λιγες μερες.Προφανως καποια εντολη ισως εχω δωσει και δεν το θυμαμαι.Μηπως εχει τυχει σε καποιον? Ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.