Μετάβαση στο περιεχόμενο

dralexis

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dralexis

  1. Καλημέρα , η εξουσιοδότηση όμως τι θα γράφει ; Ότι ο Αλέξανδρος Κ εξουσιοδοτώ τον Αλέξανδρο Κ για ... κτλ κτλ ;
  2. (Mεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα , υπάρχει διαδικασία με την οποία μπορώ να τακτοποιήσω αυθαιρεσίες σε οικία η οποία μου ανήκει;
  3. Καλημερα, αυτο που έκανα ειναι ... πήρα τις συνεταγμενες που είχα από την δήλωση αυθαιρέτου, και ξαναέκανα τον εντοπισμό στην ΗΤΚ βάση αυτών δηλαδή με το "ποντίκι" έφαγα αρκετή ώρα ώστε να φέρω στο τρίτο δεκαδικό ένα ένα τα σημεία που είχα δηλώσει . Ευτυχώς ήταν ορθογώνιο το οικόπεδο και η΄ταν μόνο τέσσερα. Υπομονή.
  4. Το ΤΕΕ μας λέει οτι πρέπει τουλάχιστον ένα σημείο να συμπίπτει στις συντεταγμένες πράγμα λίγο δύσκολο ιδίως αν η διαδικασία γίνεται και απο διαφορετικούς μηχανικούς. Ένας να έχει κάνει το αυθαίρεο και άλλος την ΗΤΚ
  5. Καλημέρα, ξέρει κανείς τι γίνεται με το μήνυμα που εμφανίζεται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων όταν πάμε για οριστική καταχώριση ιδιοκτησίας? το μνμ είναι το εξής: "η υπ'αρ. ..........δήλωση αυθαιρέτου που δηλώσατε δεν αντιστοιχεί σε ενεργή δήλωση". αυτό μόνο φυσικά όταν έχουμε δηλώση ως πράξη ρύθμιση με τον 4495/2017 το τεε προς το παρόν υποστηρίζει οτι συνδέεται με τον γεωχωρικό εντοπισμό. δηλαδή η ταυτότητα προσπαθεί να βρεί τουλάχιστον ένα κοινό σημείο με τον γεωχωρικό που έχουμε δώσει στην δήλωση του 4495.
  6. Θελω να αναλαβω την ανακαινηση / αναπαλαίωση ενος παλαιού σπιτιου για λογαριασμο πελατη. Τα συνεργεια που θα αναλάβουν τις διαφορες εργασίες πχ βαφη πως συμφερει να εμφανιστουν; Ως ενεξαρτητοι υπεργολαβοι ή ως εργαζομενοι για εμένα; Ποια τα θετικα / αρνητικά; Τωρα αρχιζω και κανω θεωριες....
  7. Άδειες μπορουμε να βγαλουμε σε ολους τους νομους ανεξαρτητως απο το που εχουμε την εδρα μας; Αν εχω εδρα στον Εβρο μπορω να βγαλω αδειες στην Κοζανη;
  8. Συγνωμη εκανα λαθος. ειναι το Ε6 το μονοπατι στην Δραμα και οχι Ε9. Με τοση εφορια τελευταια μονο για Ε9 σκεφτομαστε. Ασε που εχω πιει και 2-3 τσιπουρακια κατω απο ενα πλατανι ......
  9. Να δοκιμασεις ορεινη Δραμα. Το Ε9 το μονοπατι ειναι καλο και εχει και διαδρομες με ποδηλατο. Για Mountain Ειναι καλα και το Μενοικιο Ορος ειτε απο Σερρες ειτε απο Δραμα.
  10. Και στην Σαμοθρακη παιδια ειναι πολυ καλα. Καλο Κατσικακι, καλο ψάρι, πολυ πρασινο, ωραια τοπια, καλη και δροσερη θαλασσα, οι Βαθρες ειναι ωραιες και παγωμενες, και δεν εχει πολυ κοσμο/τουρισμό. Συνδυαζει βουνο και Θαλασσα. Ειναι λιγο μακρια αλλα αξιζει. Μην περιμενετε πολλες πολυτελειες!!!! Εμεις φετος παντωσ μαλλον δεν θα παμε πουθενα. Μονο τα ημερησια μπανια μασ στουσ αμμολοφους Καβάλας. Εχουμε και το μωρο αλλα εχουμε να πληρωθουμε και 4 μηνες οποτε .......Καλα να περασετε και χρονια πολλα στους εορταζοντες σημερα (Πετρος , Παυλος)
  11. Δηλαδη....εγω που ειχα παρει Μαστερ απο το εξωτερικο (ΗΠΑ ) , αλλα το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν μου το αναγνωρισε ως Μαστερ τοτε (1997), μετα απο 12 χρονια ξαφνικα θα μου πει αααααααα τωρα το αναγνωριζουμε; Και οι 2-3 θεσεις δημοσιου που εχασα γιατί μου τις 'εφαγαν' αλλοι με μεταπτυχιακό; Δε παμε καλα.
  12. Ασχετα με τα αρνητικά που λεμε και αφορούν κυρίως τα οικονομικά , το να καθεσαι και να χαζευεις απο μακρια ενα ολοκληρωμένο εργο στο οποιο εχεις φτυσει αιμα ειναι τρελα... Εχει και τα ωραια του η ολη φαση. Παντα θετικά να τα βλέπουμε. Είναι πολλοι οι άνεργοι σε αλλα επαγγελματα και πολλοι αυτοί που πεινούν. Και δεν υπαρχουν μόνο τα γραφεία 'η οι εταιρείες. Υπαρχει και η ΔΕΗ, Εγνατία, Αττικο Μετρο..... Ιδιωτικού δικαίου .... Χαλαρά.
  13. Όχι μονο το εβγαλε (το σουτιέν) αλλα ουτε που καθησε να το σκεφτει. Στο δευτερόλεπτο εγινε η δουλεια.........
  14. Κατεβηκα χθες στην Αθηνα απο Σερρες για την συναυλια των ac/dc....Φανταστικοι. Πηγε κανεις;
  15. Εγω πάντως ειμαι 11 χρονια σε τεχνικες εταιρειες , σε πολυ μεγαλα εργα, και τα τελευταια 4-5 χρονια ζουμε εγω και η οικογεννεια μου μεσα στην αβεβαιοτητα. Θα παρουμε εργο? Που θα παμε μετα? Θα πληρωθουμε? (εχω 4 μηνες να παρω φραγκο μου χρωστουν και 3 εξαμηνα ΤΣΜΕΔΕ) Θα αντεξει αθτη η εταιρεια. Θα την παρει αλλη. Και ολα αθτα δουλευοντασ 12-14 ςρεσ την ημερα μακρια απο τον πολιτισμο και χωρις καθολου χρονο για κοινωνικες επαφες εργοταξιου. 4 χρονια Κομοτηνη 4 χρονια Κοζανη, 3 χρονια Σερρες και ξερω ελαχιστους απο εκεινα τα μερη. Μονο κοσμο απο την ιδια την δουλεια που τουσ ωλεπεισ ετσι κι αλλιως. Απο την αλλη δουλευεισ σε εργα με πολυ ενδιαφερον που δε τα συναντας στον ιδιςτικο τομέα. Παντου δυσκολα ειναι και παντα πρεπει να τρεχεις και να κυνηγας την δουλεια αν θελεις να εισαι σωστος. Εκτος αν εισαι βυσμα σε μια εταιρεια και γουσταρεις να πας , να εισαι προβατο και να καθεσαι χωρις να κανεις κατι ιδιαιτερο και... ρεκλα. Αλλα ολοι θα μιλουν πισω απο την πλατη σου και κανεις δε θα σε εκτιμα σαν ατομο και μονο θα σε γλειφουν γιατι εχει μπαρμπα στην εταιρεια. Εγω παντως ειμαι σε φαση να δοκιμασω τον ιδιωτικο τομέα. Τουλαχιστον αν τα κανω θαλασσα θα λεω οτι εφταιξα εγω.
  16. Καλά ..... εσείς στην Καλαμάτα εχετε και την θάλασσα στα ποδια σας... Γαλαζια σημαία μεσα στο λιμάνι....
  17. Δεν θελει πολλα πολλα. Ξηλωμα ολη την δεξαμενη, καλη εκσκαφη περιμετρικα και απο κατω και αντικατασταση με υγειη υλικα καλα συμπικνωμένα. Αν το βρισκεις πιο οικονομικό!!!! ριξε κροκαλα με αριανι..... Ολα θελουν καλο καθαρισμό περιμετρικά της δεξαμενής. Πάντως εμείς βασισμενοι σε μελετες θεμελειώνουμε γεφυρες σε 1 μετρο εξυγειανσης με θραυστο υλικο.
  18. Συγνωμη για την άγνοιά μου ..... αλλά τι ειναι οι μικροζωνικές μελέτες
  19. Και τωρα εχω αγχος για την δουλεια. Η εταιρεια μασ ειναι 4 μηνες τωρα σταματημενη , εχς 3 μηνες να πληρωθω αλλα ακομα και αν πηγαιναν καλα τα πραγματα.....ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει κα που θα βρεθεις. Εχω τςρα ενα μικρο κομποδεμα στην ακρη για να με καλυψει κανα χρονο, εχω γνωστους για να με στηριξουν και λεω να δοκιμασς. Το πολυ πολυ να ξαναγιρισω εδω που ειμαι. Δεν θα κλεισω και πορτες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.