Μετάβαση στο περιεχόμενο

tasos01

Members
  • Περιεχόμενα

    80
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tasos01

  1. Καλησπέρα σου ζήτησαν μια ΥΔΕ για το κοινόχρηστο και μια ακόμα για το ασανσέρ σε ένα μετρητή 2 ΥΔΕ :confused: :confused: :confused: :confused:
  2. Οι εγκαταστάτες ηλεκτρολόγοι έχουν το δικαίωμα για μελέτη με την νέα άδεια. Το τη μελέτη έκανε ο παραπάνω με βάση όσα διαβάσαμε μπορούμε να το αμφισβητήσουμε.
  3. Σε ηλεκτρολογική εγκατάσταση με παρόμοιο πρόβλημα έγινε μόνωση τον καλωδίων για να μην καταλήγει αυτό το υγρό στα σημεία σύνδεσης ή αντικατάσταση τον καλωδίων όπου ήταν δυνατών. Δεν ξέρω ποια μάρκα καλώδια ήταν.
  4. Το έχω δει το σενάριο αυτό, κανε μια δοκιμή δεν χάνεις κάτι
  5. Καλησπέρα κλείσε το ρολόι του διαμερίσματος καλύτερα Ποτέ δεν ξέρεις τη γίνεται, αν το έκανε κανένας καλλιτέχνης θα έδωσε από την παροχή κατευθείαν :shock:
  6. Την ισχύ του μηχανήματος ή αντίστοιχα το μέγιστο φορτίο που αντέχει η γραμμή.
  7. Αυτο κανω και εγω. Επισεις φροντιζω σε καθε γραμμη να βαζω το μεγιστο επιτρεπτο φορτιο δηλ. 16Α ασφαλεια 3680W 10A ασφαλεια 2300W
  8. Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα 3 ΑΒΒ σε μια πολυκατοικία, ήταν δεκαετίας. Και επειδή έχω αντικαταστήσει και άλλα κοιτάω να τα αποφεύγω.
  9. Μπορεί να έχει πιάσει άλατα, και απλά να θέλει καθάρισμα.
  10. Εγώ τα δίνω, στα λίγα σχέδια που έκανα φέτος. Σε μερεμέτια όχι, λάθος μου αλλά για μια πρίζα ή ένα φως τι έντυπα να κάτσω να κάνω.
  11. Χωρείς να ανοίξεις το γενικό διακόπτη δεν μπορεί να πέφτει. Έχεις λάθος σύνδεση στο ΔΔΕ.
  12. Όταν είναι αδύνατη η μέτρηση, τότε μπορείς να γράψεις ότι μετρήθηκε η αντίσταση με το βρόγχο σφάλματος.
  13. Βγάλε τα πάντα από της πρίζες και ξανά μέτρα. Προφανώς κάποια συσκευή σου το κάνει. Αλλιώς δοκίμασε και ένα νέο ΔΔΕ είναι ABB;
  14. Θα βρεθεί υπό τάση αν δεν υπάρχει καλή γείωση και ο ΔΔΕ δεν θα πέσει. Ο ΔΔΕ θα πέσει αν υπάρξει σφάλμα στην εγκατάστασή; Ναι και ας μην έχουμε ουδετέροση.
  15. Αν υπάρξει βλάβη γιατί να μην λειτουργήσει ο ΔΔΕ
  16. Και χωρίς το ουδέτερο θα πέσει αρκεί να έχεις καλή γείωση(αν υπάρξει σφάλμα)
  17. Σε πόσα mA έπεσε και με τη τάση επαφής; Σήμερα μέτρησα ένα : 24mA 33 ms 0v
  18. Το σχέδιο αυτό δεν περνάει αλλά αν ο υπάλληλος της δεν το ελέγξει μπορεί να πάρει χωρείς να πρέπει. Με όχι δεν πρέπει να δίνουμε την υπεύθυνη δήλωση. Τη θα καταλάβει ο ΔΔΕ αν δεν έχουμε ουδέτερο από τη δεη; Αν δεν έχεις καλή γείωση δεν θα πέσει ο ΔΔΕ.
  19. Ενοχοποιείς ένα κλάδο και δεν έχεις δίκιο. Απλά υπάρχουν επαγγελματίες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και κάποιοι που παίρνουν 60€ για μια φωτοτυπία (μην τους κακολογείτε είναι ακριβές οι φωτοτυπίες). Φιλικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.