Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Sw0rdf1sh

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.508
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    30

File Comments δημοσιεύτηκε από Sw0rdf1sh

    AllInOne

    1.041    18

    οκ ως προς την εγκατάσταση. Μπράβο για τη δουλειά.

    Οι βιβλιοθήκες όμως δεν εμφανίζονται. Τις εγκαθιστά και σε ποιά διαδρομή ώστε να τις βάλουμε χειροκίνητα.

    Συγχαρητήρια για το λογισμικό.

  1. Τα κελιά του που μπορούμε ή πρέπει να εισάγουμε τιμές είναι μόνο τα κίτρινα κελιά! (ξεκλείδωτα). Τα υπόλοιπα (κλειδωμένα) κελία (προς αποφυγή λανθασμένης πληκτρολόγησης) περιέχουν υπολογισμούς που είναι απαραίτητοι, για την λειτουργία φύλλου εργασίας.

    Μιας και ανεβηκε εδω και απευθυνεται σε συναδελφους μηχανικους καλο ειναι να βλεπουμε και πως δουλευει, να βλεπουμε αν υπαρχει καποιο λαθος και λοιπα. εκτος αν εγγυασαι 100% τα αποτελεσματα αν το χρησιμοποιησουμε με κλειστο τον κωδικα

  2. Συγχαρητήρια για την υλοποίηση.

    Εάν δεν έχει πρόβλημα ο συνάλελφος Ανδρέας να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:

    • Καλό θα ήταν να αφεθεί ελεύθερος ο προσανατολισμός στο δομικό στοιχείο (input αντί για select του προσανατολισμού). Αυτό βέβαια προυποθέτει οτι για την εύρεση των συντελεστών σκίασης θα γίνεται γραμμική παρεμβολή όχι μόνο ανάμεσα στις γραμμές (με βάση τη γωνία) αλλά και ανάμεσα στις στήλες του πίνακα σκιάσεων (με βάση τον ενδιάμεσο προσανατολισμό).
    • Επίσης θα μπορούσε να έχει περισσότερες επιλογές ως προς την είσοδο του χρήστη. Αυτή τη στιγμή έχει μόνο την απέναντι κάθετη (το καθαρό ύψος) και την προσκείμενη (την απόσταση του εμποδίου). Στην πράξη σε επιθεώρηση ο μηχανικός γνωρίζει το ύψος του τοίχου (h), την απόσταση του εμποδίου (L), το συνολικό ύψος του απέναντι εμποδίου (Η). Με βάση αυτά θα μπορούσε να βρεθεί η εφαπτομένη της γωνίας στο μέσο του τοίχου ως εφα=(Η-h/2)/(x) . Ανάλογα ισχύουν για παράθυρα ανάλογα με την ποδιά του παραθύρου και το καθαρό του ύψος.

    Τα λέω ως πρόταση για επόμενη έκδοση...

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.