Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sbullakis

Members
  • Περιεχόμενα

    25
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sbullakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα συνάδελφοι παιρνω το παρακατω σφαλμα σε αιτηση διανιοδοτησης σε eurobank εχει κανένας ιδέα τι μπορεί να ειναι? Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την επικοινωνία με το ΠΣ της Τράπεζας. Κωδικός σφάλματος : ERROR_01_UNEXP_ERROR. Αιτιολογία : ICO-8012: Caught an exception. Transformation Error: Unable to Map Collateral Category (customerCategory:1, buildingUsageBy:0,hasGuarantor:False). Παρακαλώ προσπαθήστε εκ νέου αργότερα. Αν το πρόβλημα επιμείνει επικοινωνήστε με το Help Desk.
  2. Μα δεν γινεται να ταυτιζονται αφου κανουμε διορθωση μην κάνεις άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος και βάζε τονισμό στα μηνύματά σου σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  3. Καλημερα, ξερει κανενας τι παιζει με αυτο το σφαλμα? ευχαριστω Τα περιμετρικά όρια των παρακάτω επιπέδων δεν ταυτίζονται με τα περιμετρικά όρια του PST_KAEK: • Layer DGM_PROP_FINAL 428219.67,4277056.46
  4. Καλημερα, Αυτο το προτυπο dxf ειναι για να το δουλεψεις στο autocad ο τεκτωνας εχει περαασμενα τα layers και δουλευει με διαφορετικο τροπο απλα παρατηρησα οτι τα εχουν βαλει αναποδα.
  5. Ναι διαγραμμα μεταβολων διορθωσης πρεπει να γινει. Επισης κατι αλλο οποιος δουλευει τεκτωνα εχει παρατηρησει οτι εχουν κανει λαθος στα layers area a area d? Τα εχουν βαλει αναποδα δλδ. Η ειναι μονο στη δικη μου εκδοση?
  6. Το θεμα ειναι με τα layers και πως θα δηλωσω 2 καεκ ταυτοχρονα στα σωστα layers.Πρεπει να διορθωθουν και οι δυο ιδιοκτησιες και το θεμα ειναι αν γινεται σε ενα τδγμ δλδ 1 κηδ η 2 κηδ το καθε ακινητο ξεχωριστα.
  7. Καλησπερα, Υπαρχουν 2 οικοπεδα ενος ιδιοκτητη εφαπτομενα με ξεχωριστα συμβολαια και πρεπει να γινει ΤΔΓΜ λογω του οτι το ενα μπαινει μεσα στο αλλο απο λαθος του κτηματολογιου. Θα πρεπει να εκδοθουν 1 η δυο ΚΗΔ? Ευχαριστω.
  8. Με alphabank τι γίνεται γνωρίζει κανένας από πρώτο χερι? Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν ότι δεν καλούν τον οφειλουμενο ούτε για να υπογράψει ούτε τπτ απλά πιστώνουν κατευθείαν τα χρήματα αυτά τα κάνει η Πειραιώς μου είπαν! Σε ολοκληρωμενη αίτηση από 5 Σεπτέμβρη πήγε στο 9α σήμερα.
  9. Τραγικο..εχω μια απο 5 σεπτεμβρη για να δουμε, τον Ιουνιο περασε μια απο το 9 σε εκταμιευση σε 10 μερες απιστευτο!
  10. δλδ απ οτι καταλαβα αιτηση που ειναι στο 9 απο 5 σεπτεμβρη εχει δρομο ακομα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.