Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Olga@

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Olga@

  1. χαχαχαχαχα!! Έτσι όπως το είδα, σκέφτηκα Μάιο....(?!!??)
  2. Παιδιά, όποιος καταφέρει να είναι στη Γενεύη για την έκθεση αυτοκινήτου (06 – 16 Μαρτίου 2008), θα έχει την ευκαιρία να δει το πρώτο Παγκοσμίως ΚΑΤΑΔΥΟΜΕΝΟ (ναι!!!) αυτοκίνητο που κατασκεύασε η Σουδική εταιρία Rinspeed.... περισσότερα ; )
  3. Έπεσε στην αντίληψή μου κι αυτό το άρθρο "Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν ακόμη και τώρα αιτήσεις για φωτοβολταϊκά".... Έχει ενα point.... check this out: http://www.pbs.gr/cms/?q=node/391
  4. Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Αθηνών http://career-office.uoa.gr/taxonomy_menu/14/133
  5. Γεια χαρά! Κάνω μια έρευνα αγοράς για αδρανή υλικά. Γνωρίζει κανείς να μου πει πού μπορώ να βρω αξιόπιστες πληροφορίες για τις τιμές των αδρανών υλικών στην αγορά? Ευχαριστώ!
  6. Ναι, όντως... Συζητούσα μ' ένα φίλο και μου είπε ότι αυτό έγινε γιατί πολύς κόσμος που είχε εκτάσεις κατάλληλες για τέτοια εγκατάσταση, έκανε αίτηση, έπαιρνε την άδεια και μετά μοσχοπουλούσε την έκταση μαζί με την άδεια... Γιατί, ξέρετε, αυτές οι επενδύσεις, πριμοδοτούνται πολύ από το κράτος και συμφέρουν πολύ οικονομικά!
  7. ...σκέφτηκα να ποστάρω αυτό το ωραίο άρθρο για μια νέα τεχνολογία. Υπέρλεπτα Φωτοβολταικά Στοιχεία παρεπιπτώντως...άκουσα κάτι ότι θα σταματήσουν την έκδοση αδειών φωτοβολταικών εγκαταστάσεων, γιατί ο αριθμός αιτήσεων είναι υπεράριθμος...(?)
  8. Παιδιά, γνωρίζει κάποιος να μου πει μερικές βασικές Περιβαλλοντικές επιπτώσεις που έχει η κατασκευή ενός σφαγείου ζώων και τρόπους αντιμετώπισης? Ή κάποιο σχετικό link να βοηθηθώ? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
  9. Τώρα που το σκέφτομαι, παίζει τίποτα free σε προγράμματα για γεωτεχνικές εφαρμογές;
  10. Πολύ χρήσιμο, ειδικά για μας τους νέους Μηχανικούς που είμαστε ψιλοάσχετοι...
  11. Είναι πολύ ωραίο να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Μου άρεσε το site γιατί έχει άρθρα για ΟΛΕΣ τις ειδικότητες. Ακόμη και για Μεταλλειολόγους!
  12. Ευχαριστούμε για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες!
  13. Μιας κι εχεις το θείο σου, θα μπορούσες να τον ρωτήσεις ποιος του υπογράφει τις μελέτες των γεωτρήσεών του? Έτσι για να αρχίσω να βγάζω μιαν άκρη... Ευχαριστώ
  14. Γεια χαρά! Ξέρει κανείς να μου πει αν σαν Μεταλλειολόγος Μηχανικός μπορώ να υπογράφω για γεωτρήσεις? Ή πως μπορώ να το μάθω αυτό...? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.