Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

skak92

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

skak92's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα. Είμαι προπτυχιακός Πολιτικός Μηχανικός και για όσων αφορά με το μάθημα σχεδιασμός επίπεδων στοιχείων οπλισμένου σκυροδέματος θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάπου σε μορφή σημειώσεων ή και βιβλίο ακόμα με ασκήσεις για πλάκες( διέρειστες τριέρειστες κτλ με κενά, με συγκεντρωμένα φορία κτλ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Γεια σας. Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών. Ήθελα να σας ζητήσω τη βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα σε μία άσκηση στο βιβλίο Beer,Johnston,Eisenberg Στατική Τεχνική Μηχανική 7η έκδοση. Η άσκηση είναι στο επισυναπτόμενο αρχείο. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα Ευχαριστώ.
  3. Η τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων χώρων και του υπογείου θα ισχύσει για αυτούς που έχουν εκδόσει άδεια μέχρι 2 Ιουλίου 2009. Έχω διώροφη οικοδομή με υπόγειο με άδεια του 2004. Μπορώ όταν ψηφιστεί ο νόμος να πληρώσω για την τακτοποίηση και στη συνέχεια να μετατρέψω το υπόγειο σε οικία το οποίο μέχρι τώρα δεν του έχω αλλάξει χρήση ;
  4. Έχω διώροφη κατοικία με υπόγειο με άδεια του 2006. Μπορώ τώρα να μετατρέψω το υπόγειο χώρο σε κατοικία ώστε να το τακτοποιήσω σύμφωνα με το νέο νόμο Σουφλιά ; Ευχαριστώ.
  5. Αν τοποθετήσουμε μια σειρά από τσιμεντόπλακες στον περιβάλλοντα χώρο της οικοδομής, τότε ο χώρος που καταλαμβάνουν αφαιρείται από την φύτευση ; Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή δημοσίευση του ίδιου θέματος στην ίδια ή διαφορετική κατηγορία, με τον ίδιο ή διαφορετικό τίτλο ss_sk
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.