Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

panagiwtis papanagnos

Members
  • Περιεχόμενα

    54
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panagiwtis papanagnos

  1. Παιδια προσοχη υπαρχουν οικισμοι μετατοπισμένοι παρα πολλα μετρα!!!
  2. έχουν σπαταληθεί 30 post...αγαπητε φιλε johnstam δωσε μας κάποιες συντεταγμένες απο τα φ και λ κατατοπησε μας ως προς το που ειναι η εγκατάσταση(μέσω κτηματολογιου σε εγσα87) για να βοηθησουμε..τωρα τα 30 αυτα post μου θυμιζουν συζητηση γιαγιάδων στο χωριο..!
  3. φιλε antoni μου φαινεται περιεργο να ηταν ακατορθωτη η αποτυπωση πριν και μετα..προφανως ο ιδιοκτητης θεληεε να την αποφυγει και τωρα μαλλον εμπλεξε..!
  4. Γιαννη δεν αφαιρεις κατι..εαν θελεις το υψομετρο στη στέψη προσθεσαι το υψος βαθρου
  5. φιλε gousgouni μου κανει πολυ εντυπωση πως δινες με τετοια σιγουρια μια τοσο λαθος απαντηση..!
  6. λοιπον, τη μετατροπη την κανεις ειτε με διαφορα πραγραμματα που κυκλοφορουν και free φυσικα αλλα και με τυπολογια , εξαρταται την σοβαροτητα της καθε περιπτωσης..νομιζω πως και στο forum υπαρχουν οπως το coord_s και αλλα παραπλησια..για τσεκαρε το!εαν τωρα η διανομη, αναδασμος ή οτιδηποτε αλλο ειναι σε τοπικα υπαρχουν και εκει τα αναλογα προγραμματακια που σε διευκολεινουν..ολα αυτα (προγραμματα κλπ) ειναι βεβαια λιγο σχετικα και προσωπικη μου αποψη εξαρταται απο την εργασια που θελουμε να κανουμε..ψαξε στο forum γιατι και εγω παει καιρος και δεν θυμαμαι ακριβως να σε κατευθεινω!
  7. Γενικως σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει να κανεις οτι ειναι δυνατον μηπως και ξετρυπωσεις καποιο τριγωνομετρικο που πιθανον να εχει ξεμεινει.Εαν τελικα δεν βρεις κατι, εκει καπως περιπλεκονται τα πραγματα και θελει περισσοτερη προσοχη και φυσικα εμπειρια..η μετατροπη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απλα δεν ειναι και ακρως αποτελεσματικη..
  8. το L ειναι σίγουρα 38.00'? Εάν το L=38.00' οπως εχεις αναφέρει παραπάνω(περίεργο μου φαίνεται παντως) ισχυει τοτε βάση μετατροπων τα σημεια σου ειναι: 272906.480,4217797.880 274706.241,4217748.691 274673.469,4216548.850 272873.706,4216598.026 Τσέκαρε παντως το L γιατι ακουγεται καπως.Τα σημεια ειναι σε τυχαια σειρα και εννοειται επαληθευσετα και εσυ για τυχον λαθος
  9. δικο του συστημα ο φιλος σου προφανως εννοει πως ειναι σε τοπικο hatt..παρε απο τον κανναβο τα χ και ψ μετετρεψε τα απο τοπικο σε κεντρικο φχ κα απο εκει σε εγσα..
  10. Σε περίπτσωση που δεν εχει καθοριστει γραμμη αιγιαλου τότε τοποθετείτε τουλαχιστον 50 μετρα απο την εκτιμώμενη γραμμη αιγιαλου
  11. φίλε thanos 83 που το ξέρεις πως τα τριγωνομετρικά δεν είναι σε ακριβή θέση..?
  12. φίλε dim_mpoyroy πρέπει να τους το αποδείξεις γιατι πράγματι βρισκεται στο Ν Ημαθίας στο Τ.Δ. Νεοκάστρου του Δ. Μελίκης έχοντας μαλιστα κα αρκετη απόσταση απο το πλησιέστερο σημείο του ορίου του νομού..(415μέτρα)
  13. παντως πιο πιθανο να το χαλασε επειδη τον ενοχλουσε παρα του φοβου της καταπάτησης ..προφανώς θα ήξερε την παρουσία και άλλων τριγωνομετρικών από οπού θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε τοπογράφος να ανακαλύψει την παραμικρή καταπάτηση
  14. καλο το hepos αλλα για εκει που πρεπει..!πολλες φορες χρειαζομαστε ακριβειες που δεν μπορει να ανταποκριθει...οσο για τα τριγωνομετρικα δεν χρειαζεται πανικος ουτε νευρα..!σε οποιαδηποτε εργασια στο υπαιθρο δεν ειναι και ιδιαιτερος κοπος (κακα τα ψεματα) να τσεκαριστεις και σε ενα δευτερο..!
  15. κοινο μυστικο η υπαρξη καθως και ο χαμος των οροσημων..!ολοι ξερουμε πια τι γινοταν και για πιο λογο οι υπευθυνοι τοπογραφοι που ειχαν αναλαβει τον εκαστοτε αναδασμο ανά τοπογραφικες στην Ελλαδα τι παιχνιδια παιζανε..!τις μιζες που περνανε απο τους ιδιοκτητες για τη τελικη θεση των ιδιοκτησιων και τον λογο που οι ιδιοι καταστρεφανε ή κρυβανε τα οροσημα που οι ιδιοι ειχαν κατασκευασει για τον απλουστατο λογο οτι διατηρουσαν και εξω γραφειο έχοντας στην κατοχη τους αρχεια της τοπογραφικης που δυσκολα θα επαιφταν στα χερια αλλων συναδελφων..με λιγα λογια λογικότατος ο προβληματισμος αλλα άδωρος..!
  16. φιλε anchelos εαν θελεις την ταπεινη μου αποψη:εννοειτε πως θα δειξεις ολες τις κορυφες χωρις να κοψεις καμια και ειναι προτιμότερο να τις περιγραψεις με αριθμους..!(1,2,3,4...)
  17. σε περιπτωση που το οριο απαλλοτριωσης δεν ειναι καθορισμενο, ως όριο οδου ορίζεται το σημειο συναντησης του εξωτερικου ακρου της ταφρου ή του πρανούς του εκχώματος ή επιχώματος με το φυσκό εδαφος.
  18. ο οποιοσδηποτε θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος ειτε εσυ φιλε alepos στην προκειμενη περιπτωση ειτε ο συναδελφος Τοπογραφος στον οποιο θα απευθυνθεις.οσο για την κυρια ειναι απολυτως λογικη η αντιδραση της απο την στιγμη που νομιζει πως με μια απλη οριοθετηση με χρηση μονο κορδελας και πασσαλων το κοστος της θα διατηρηθεί σε χαμηλα επιπεδα!δεν ειναι ετσι ομως, η διαδικαση ειναι καθορισμένη κα δεν γινεται να αποφευχθεί οταν ο ιδιοκτητης επιθυμει μια σοβαρη δουλεια...
  19. Το πρώτο εργοστασιο ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ πιστοποιημένης σύνθετης ξυλείας ατην ΕΛΛΑΔΑ ειναι η Α _ _ Ξ με εδρα την Πατρα..πλεον δεν γνωριζω ποσα μπορει να υπαρχουν..φιλε Γιωτα θα σε παρακαλουσα να μην εισαι απολυτος..Καταθετω απλα τισ πληροφοριες μου επι του θεματος μονο και μονο επειδη υπαρχει οικογενειακη εμπειρια 95 χρονων σε ξυλινες κατασκευες πανελλαδικα καθως και σε εξωτερικο(Φινλαδια,Αυστρια)..
  20. σε περιπτωση που το οριο απαλλοτριωσης δεν ειναι καθορισμενο, ως όριο οδου ορίζεται το σημειο συναντησης του εξωτερικου ακρου της ταφρου ή του πρανούς του εκχώματος ή επιχώματος με το φυσθκό εδαφος.
  21. οπα ρε kasvan..χαλαρωσε..!ξεχείλισε..! Παρατήρηση: Ειρωνεία συναδέλφου! Συμφωνείτε δε συμφωνείτε με την άποψη κάποιου εκφράστε τις απόψεις σας σεβόμενοι τους Κανόνες Συμμετοχής! Σας θυμίζω λοιπόν: "9. Είμαστε ευγενικοί, κόσμιοι, σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε, δεν τους ειρωνευόμαστε............" ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.