Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Dhmhtrhs

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dhmhtrhs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή επικοινώνησα με την υπηρεσία και για να ενημερωθούν οι υπόλοιποι που ψάξουν το ίδιο θέμα, αναφέρω ότι: Η Νεωτέρων θέλει (ακόμη και για απλή διαμερισμάτωση) τις "τρέχουσες" όψεις, τομές, κατόψεις και αυτές του φακέλου της οικοδομικής αδείας καθώς και φωτογραφική αποτύπωση εκτός και εντός(!) του ακινήτου, εις διπλούν. Ρώτησα, αλλά δεν έλαβα απάντηση για το χρόνο διεκπεραίωσης. Οπότε μια δικαιοπραξία μπορεί να περιμένει και μήνες για μια διαμερισμάτωση.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμη και στην απλή διαμερισμάτωση, αν είναι δυνατόν. Σχετικά με τον εξώστη ναι επηρεάζει την πίσω όψη αλλά ουσιαστικά είναι σε αθέατη όψη, το δέχομαι να θέλει έλεγχο για τον εξώστη έστω και σε αθέατο. Αλλά για περίπτωση σκέτης διαμερισμάτωσης δεν μπορώ να το χωνέψω. Οι αιτήσεις γίνονται στις κατατόπους υπηρεσίες; Μήπως να πάω να τους ρωτήσω;
  3. Καλημέρα σε όλους, Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη που μπορεί να βοηθήσει Διαμέρισμα εντός του κέντρου (ιστορικός τόπος). Για αυθαιρεσίες κατ.1 που δεν αφορούν το κέλυφος του κτιρίου πχ διαμερισμάτωση ή για αυθαιρεσίες κατ.1 που δεν αφορούν την όψη πχ κλείσιμο οπίσθιου εξώστη, υπάρχει κάποια επιλογή αποφυγής της διαδικασίας; Ευχαριστώ
  4. Μέσα στο τμήμα του κέντρου Θεσσαλονίκης που χαρακτηρίστηκε ιστορικός τόπος το 1994, γίνεται Δήλωση για διαμέρισμα μόνο με ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1, σε οικοδομή του 1970 (χωρίς καμία αλλαγή στην όψη όγκο κτλ) σε ποια παράγραφο του άρθρου 116 υπάγεται? από που πρέπει να περάσει ?
  5. από το 99 Σε κάθε οικόπεδο ή γήπεδο η διαδικασία υπαγωγής αυθαίρετων κατασκευών ή αυθαίρετης αλλαγής χρήσης στις διατάξεις του παρόντος μπορεί, κατ’ επιλογή των ιδιοκτητών, να γίνεται είτε με μία αίτηση υπαγωγής για το σύνολο των αυθαίρετων κατασκευών ή χρήσεων είτε με περισσότερες αιτήσεις για κάθε μεμονωμένο αυτοτελή χώρο οριζόντιας ή κάθετης ιδιοκτησίας, που αποτελεί αντικείμενο μεταβίβασης. Οικοδομή 1978 με σύσταση Ο.Ι. Από τα 50 διαμερίσματα ένας έχει τα 10. Ας πούμε ότι τα 5 από τα 10 έχουν ψιλο αυθαιρεσίες. Κάνει μία δήλωση ή κάνει 5 δηλώσεις; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.