Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

zafeir

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

zafeir's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σε οικόπεδο έχει γίνει σύσταση καθέτου στο συμβόλαιο δεν περιγράφεται νόμιμο κλιμακοστάσιο που βρίσκεται μισό στη μία κάθετη και μισό στην άλλη ο ένας θέλει να κάνει προσθήκη ορόφου βγάζοντας άδεια μόνο για τη δική του κάθετη γνωρίζει κανείς αν γίνεται και πως θα φανεί το "μισό" κλιμακοστάσιο στην άδεια? ευχαριστώ
  2. Τα ενοικειαζόμενα δωμάτια δεν περνάνε από ΕΟΤ. Ο νόμιμος τρόπος είναι με νομιμοποίηση με αρθρο 22.
  3. Σε συνιδιοκτησία του διαμερίσματος, το παράβολο είναι από 250 για τον κάθε ιδιοκτήτη ή 250 και για τους δύο μαζί?
  4. Μπορείς να τα κάνεις και τα δύο κατασκευαστικά ή μελετητικά?
  5. 1 ώρα θέλεις μόνο για να πας στην πολεοδομία......! επίσης ελάχιστοι ιδιοκτήτες έχουν τα εγκεκριμένα σχέδια του σπιτιού τους (οι περισσότεροι έχουν τα σχέδια του συμβολαίου που συνήθως είναι ό,τι να ναι) δηλαδή μας κάνει και χάρη η Μπιρμπίλη που έβαλε υποχρεωτική την Τ.Ε. μηχανικού? η οποία όπως λες είναι πολύ απλή και χωρίς ευθύνη. σφράγισέ την εσύ λοιπόν μη μας τρελαίνεις!
  6. Μπορείς να κάνεις δωρεά μελέτης σε συγγενή πρώτου βαθμού μία φορά κάθε 3 ή 5 χρόνια (δεν θυμάμαι καλά). Την εγκρίνει το ΤΕΕ αλλά πληρώνεις κανονικά όλα τα υπόλοιπα.
  7. Περισσότερη σημασία έχει να καθοριστεί μία τιμή. Μη δούμε φαινόμενα του τύπου εσύ θες 300 και ο άλλος μου το κάνει με 100.
  8. Αναθεώρηση αδείας για προσθήκη παταριού.
  9. Ο εξώστης είναι το μπαλκόνι και δεν συμπεριλαμβάνεται στο νομοσχέδιο. Θα συνεχίσεις να είσαι παράνομος.
  10. Απλά. Γιατί μπορεί να είσαι και μηχανικός και κατασκευαστής και λαμόγιο... ταυτόχρονα!
  11. Υπάρχει και άδεια "Αλλαγή εσωτερικών διαρρυθμίσεων" αν έχει λείξει η άδειά σου.
  12. Ισχύει ό,τι και στην περίπτωση το έκανε ένας ιδιώτης μηχανικός και είχε κάνει ένα συμφωνητικό μαζίτους και που θα το κατέθεται στην εφορία. κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται ίδρυση υποκαταστήματος, χωριστό βιβλίο, καταβολή ΦΠΑ κατά την παράδοση. Αυτό που θέλεις πάντως, είναι να προσκομίσεις τα τιμολόγια και το εκκο για την ρευματοδότηση.
  13. Και αν στο ίδιο οικόπεδο έχω διάφορες χρήσεις που θα πηγαίνω για την άδεια???? Θα παίρνω τηλέφωνο τη γραμματέα της Μπιρμπίλενας θα γεμίζω βενζίνη το αυτοκίνητο και η Παναγιά μαζί μου... Πάντως μπράβο στο επιτελείο της υπουργού, όλο "πρωτότυπες" και "προχωρημένες" ιδέες είναι.
  14. Στο Αιγάλεω από την Τετάρτη έχουν αλλάξει παντού οι Σ.Δ. εκτός από Αγ. Ανάργυρους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.