Μετάβαση στο περιεχόμενο

kritikos79

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kritikos79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι εχω την εξής απορία. Ακόμη χρειάζεται έγκριση απο Σ.Α. για την διάσπαση? Και η απόσταση Δ μεταξύ τους ειναι 3+0,1Υ ή ισχύει το άρθρο 14 ΝΟΚ που λέει οτι σε περιοχές με μέγιστο Ύψος <8,5 η απόσταση μεταξύ κτιρίων μπορεί να ειναι 2,5μ?
  2. Δημητρη ευχαριστω! Στην περιπτωση αυτηο ενας δεν εχει χρηματα γι αυτο και δεν νοιαζει τον πελατη μου να πληρωσει φορο χρησικτισιας αρκει να ξεμπλεξει με τον αλλο και να τακτοποιησει .Το ερωτημα ειναι μπορω εγω να τον βαλω στον 4495 με το Ε9 του μεχρι να βγει η τελικη αποφαση δικαστηριου?
  3. Συνεδελφοι το συγκεριμενο θεμα εδω στην Κρητη τουλαχιστον ειναι ενας μεγαλος βραχνασ. Εχω περιπτωση που υπαρχει σε εκτος σχεδιου αγροτεμαχιο 2 σπιτια το ενα διπλα στο αλλο με ποσοστο 50% εκαστος. Ο καθε ενας δηλωνει στο Ε9 τα μετρα για το μισο οικοπεδο και την οικοδομη του σαν αυτοτελη. Μπορω να βαλω τον ενα απο τους 2 ιδιοκτητες στη ρυθμιση με το Ε9 και στην συνεχεια να γινει η δικαστικη αναγνωριση ωστε να προλαβουν την εκπτωση της ενταξης μεχρι να βγει η δικαστικη αποφαση?
  4. Και αμα σου πω οτι ο ιδιοκτήτης είναι ένας παππούς 80 ετών (περίεργος) και ο μόνος άνθρωπος που έχει είναι μια Ρωσίδα που τον φροντίζει....?Μην μου πεις να το γράψει στην Ρωσίδα δεν παίζει... Πάλι ολα τα κουλά σε μενα θα πέσουν....!
  5. Φίλε sigio ναι συμφωνώ μαζί σου απλά για άλλη μια φορά έπεσα σε υπάλληλο ότι να ναι.... Επειδή είμαι ακόμη στο ψάξιμο πως να το ξεπεράσω θα σας κρατάω ενήμερους με τις εξελίξεις....!Αυτός ισχυρίζεται ότι μπορεί να χτισθεί μόνο εάν ο αρχικός ιδιοκτήτης δεν έχει κανένα από τα 7 τμήματα όμορα...θα μπορούσε να έχει το 1,3,5,7 η το 2, 4, 6 τώρα που έχει το 1,2 και τα άλλα τα έχει πουλήσει αυτό λέει είναι λάθος......γιατί στο συμβόλαιο αγοράς του πελάτη μου η συμβολαιογράφος αναφέρει και τα 7 οικόπεδα χωριστά ως άρτια και οικοδομήσιμα όπως τα βλέπει στο τοπογραφικό όποτε δεν θεωρούνται συνενωμένα οπότε έχουμε παράνομη αύξηση συντελεστή δόμησης για τον ιδιοκτήτη τον αρχικό...Τώρα τι δουλειά έχει να την πληρώσει ο πελάτης μου δεν ξέρω…..
  6. Καλήμερα σε όλους ειμαι πολίτικος μηχανικός και έχω καταθέσει μια άδειά μιας κατοικίας και στην πολεοδομία μετά που έκαναν έλεγχο των τίτλων ο υπάλληλος μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημά γιατί το οικόπεδο έχει προέλθει από κατάτμησή που δεν είναι σωστή γιατί λέει έχει βγει πρόσφατα μια εγκύκλιος που λέει ότι άσχετα αν αυτός έκανε κατάτμησή της ολικής ιδιοκτησίας σε άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδά από τα οποία ο πελάτης μου αγόρασε ένα, ο ιδιοκτήτης δεν πρέπει να έχει όμορα στην κατοχή του.Ο πωλητής έκανε ένα τοπογραφικό της συνολικής ιδιοκτησίας και την έδειχνε κατατμημενη σε 7 επιμέρους όλες δικές του που με αυτό πουλούσε. Τώρα έχει πουλήσει τις 5 και έχουν μείνει οι δυο πρώτες στην κατοχή του (όμορες).Τι γίνεται με αυτο ? Δώστε τα φωτα σας σας παρακαλω! Ξερει κανεις αυτή την εγκύκλιο? ΥΓ. Οι άλλοι 3 από τους 5 έχουν βγάλει άδειες στην ίδια πολεοδομία........και εγώ δεν μπορώ....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.