Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikospatra

Members
  • Περιεχόμενα

    41
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    patra
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nikospatra's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή ομως το πρατήριο καυσίμων είναι ήδη σε ζώνη ΖΟΕ εδώ και 20 χρόνια και επειδή είναι σε εθνική οδό μήπως ισχύει κάτι διαφορετικό????
  2. Γεια σας. Θέλω να κάνω επέκταση σε ένα προυπάρχον πρατήριο καυσίμων και να το κάνω μικτό πρατήριο καυσίμων και να βάλω υγραέριο αλλά δεν μπορώ να πάρω χρήση γής λόγω ΖΟΕ. Το πρατήριο είναι επι τησ εθνικήσ οδού. Υπαρχει κάποιοσ νόμοσ που να το επιτρέπει???
  3. Καλησπέπα σας. Τι πρέπει να κάνω για να καταθέσω φάκελο στην πολεοδομία για ενα ξενοδοχείο που έχει δεξαμενή υγραερίου και δεν μπορώ να του βγάλω πυρασφάλεια γιατί δεν έχει κατατεθεί φάκελος στην πολεοδομία όταν εγκαταστάθηκε το υγραέριο
  4. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με ατις αποστάσεις ασφαλείας από πρατήρια LPG σε σπίτια???
  5. Σχετικά με τισ αποστάσεισ ασφαλείας. Μειώθηκαν στο μισό περιμετρικά δηλ από 10 μ. έγιναν 5 μ. Όμως μειωθήκανε και οι αποστάσεις από τα σπίτια ή οχι???
  6. Καλησπέρα σας. Θέλω να φτιάξω μια άδεια λειτουργίας υγραερίου σε υπάρχων πρατήριο καυσίμων εκτός σχεδίου πόλεως και εντός οικισμού 2000 κατοίκων. Ποιες είναι οι αποστάσεις ασφαλείας από γειτονικά σπίτια???
  7. Καλημέρα σας. Τι αμοιβή να ζητήσω για την άδεια ίδρυσης του βουλκανιζατέρ???
  8. Και κάτι άλλο. Θα βγάλω άδεια ίδρυσης ή άδεια λειτουργίας???
  9. Δηλ. μου λέτε να κάνω προσθήκη 10 τ.μ. αποθήκης και μετά να βγάλω την άδεια λειτουργίας βουκλανιζατέρ. Αλλά δεν θα πρέπει να κάνω αλλαγή χρήσης στην πολεοδομία από αποθήκη σε βουλκανιζατέρ???
  10. Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Το οικόπεδο εϊναι σε βιομηχανική ζώνη και είναι 4300τ.μ. Θα πρέπει να προσθέσω ακόμα 30 τ.μ. στην αποθήκη και να βγάλω άδεια αποθήκης 70τ.μ. συνολικά και μετά να κάνω αλλαγή χρήσης σε βουλκανιζατέρ ή να κάνω αλλαγή χρήσης της υπάρχουσας αποθήκης όπου είναι 40τ.μ. σε βουλκανιζατέρ και μετά να προσθέσω ακόμα 30τ.μ.
  11. Για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει μια αποθήκη 40τ.μ. σε 4300τ.μ οικόπεδο. Πρέπει πρώτα να κάνω βάλω πολιτικό μηχανικό να κάνει αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε βουλκανιζατέρ??? Ευχαριστώ
  12. Καλημέρα σας. Για μια άδεια λειτουργίας βουλκανιζατέρ, ποιος νόμος υπάρχει σχετικός και τι βήματα ακολουθούμε??
  13. Γεια σας. Ειμαι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να σφραγίσω σχέδια κάτοψης-τομής για να πάρω από την πολεοδομία βεβαίωση χώρου κυρίας χρήσης.
  14. Γειά σας. Μήπως γνωρίζετε τι χαρτιά χρειάζονται για άδεια λειτουργίας βαφείο-φανοποιείο αυτοκινήτων?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.