Μετάβαση στο περιεχόμενο

mike1986

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mike1986

  1. Καλημέρα και ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! ΙΑΣΟΝΑΣ το τοπογραφικό που μου έδωσε ο πελάτης είναι πρόσφατο και είναι εξαρτημένο σε ΕΓΣΑ 87. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν βλέπω... στο #874; Όσον αφορά στο Ε9 έχει δηλωμένο μόνο το αγροτεμάχιο. Ζητάω διόρθωση από το πελάτη στο Ε9 και το αυτό το νέο Ε9 ανεβάζω στο σύστημα σώστα;
  2. Με τα χρήματα του άλλου ποτέ δεν κάνω πλάκα! Αν προσέξεις τις ισοτιμίες του 1997,1998,1999 είναι χαμηλότερες από αυτές που έκλεισε η τελική ισοτιμία 340,75. Συνεπώς συμφέρει τον πελάτη να ακολουθήσω αυτές τις τιμές καθώς το ποσό που τελικά θα αφαιρεθεί από το πρόστιμο θα είναι μεγαλύτερο. Η απορία μου είναι περισσότερο τι έκανε κάποιος σε ανάλογη περίπτωση.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση ωστόσο δεν με κάλυψε επαρκώς... Η ισοτιμία αυτή κλείδωσε και ισχύει για 1/1/2001 και μετα. Τι γίνεται για τα έτη από το 1996 μεχρι και 2000 που έχω πρόστιμα σε δραχμές. Άποψη μου είναι αν θέλω να είμαι απόλυτα σωστός να ακολουθήσω τουλάχιστον τον πίνακα που βρήκα από την ΤτΕ σχετικά με τις ισοτιμίες ευρώ/δραχμής. http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Markets/ISOTIMIES/fixing.aspx?Filter_by=21&Year=1997 για τα έτη 1997-2000. Τώρα για το 1996 στοιχεία δεν μπόρεσα να βρω και μάλλον θα βάλω τη σταθερή ισοτιμία 340,75. Οχί ότι κάνουν τεράστιες διαφορές στα πρόστιμα αυτές οι ισοτιμίες απλά για το τυπικό του θέματος... Αν έχει άλλος κάποια πρόταση δεκτή!
  4. Καλησπέρα! Όταν ο πελάτης έχει πληρώσει πρόστιμα διατήρησης για αυθαίρετο που θέλει τώρα να τακτοποιήσει και κάποια απο αυτά βρίσκονται στο ιστορικό νόμισμα της δραχμής ( )για να τα εισάγω εγώ θα τα μετατρέψω στην ισοτιμία που υπήρχε την εκάστοτε χρονιά και θα τα αθροίσω με τα υπόλοιπα που είναι σε εύρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Ευχαρίστω πολύ για την άμεση απάντηση! Ναι κατασκευάστηκε μετα το 1983 και υπάρχει και τοπογραφικό.
  6. Καλησπέρα! Νέος (σχετικά) μηχανικός στον κόσμο των αυθαιρέτων ψάχνεται.. Η περίπτωση είναι μάλλον απλή και έχοντας διαβάσει το νήμα με διάφορες ερωτοαπαντήσεις και τις διάφορες εγκυκλιούς έχω καταλήξει κάπου αλλά και μια επιβεβαιώση από κάποιον πιο έμπειρο είναι πάντα επιθυμήτη! Πελάτης έχει κτίσμα 11 τ.μ. και δύο στέγαστρα εδραζόμενα σε πλάκα σκυροδέματος σε αγροτέμαχιο εκτός σχεδίου και χωρίς οικοδομική άδεια. 1. Τα στέγαστρα με την πλάκα υπολογίζονται με αναλυτικό προυπολογισμό σωστα; 2. Το κτίσμα δεν γίνεται να ληφθεί κατηγορία 3 γιατί υπερβαίνει τα 2,5 m και επιπλέον χωρίζεται σε δύο χώρους ,ένα μικρό κουζινάκι και ενα wc, συνεπώς δεν είναι και αποθήκη. Επομένως (λαμβάναντος υπόψιν και το κτιριοδομικό κανονισμό και τι είναι ΚΧ και τι ΒΧ) αυτό υπολογίζεται ΥΔΚΧ; Μείωτικος συντελεστής δεν είναι σωστό να εφαρμοστεί ε; Επίσης, αν δηλώθεί έτσι ο πελατής θα πρέπει να το δηλώνει από εδώ και πέρα ως Κύριο Χώρο Χρήσης στο Ε0 ; ( με την τακτοποιήση που θα γίνει θέλει να ρευματοδοτηθεί το κτίσμα) Καθέ απάντηση/άποψη δεκτή! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.