Μετάβαση στο περιεχόμενο

sandiago

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sandiago's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Όντως, η καλή γειτονία προέχει. Άλλωστε, γι' αυτό και δεν έκανα απευθείας καταγγελία όταν ο εργάτης έχτιζε τη ράμπα κυριακή πρωί με τον ιδιοκτήτη να 'λείπει'... Θεωρώ όμως απαράδεκτο να καταλαμβάνει τουλάχιστον 2 θέσεις στάθμευσης όταν για εισέλθει στο πάρκινγκ του αρκεί η μία από αυτές... και επιπλέον πόσο καλός γείτονας μπορεί να είναι όταν το ένα αυτοκίνητό του το σταθμεύει στο πάρκινγκ του και τα άλλα 2 του αυτοκίνητα σε άλλες θέσεις και όχι σε αυτές μπροστά από το πάρκινγκ του, σε περιοχή με πρόβλημα στάθμευσης; ps. συνάδελφε έχεις δίκαιο για το κόστος
  2. ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά δεν με καλύπτουν τα post, πρόκειται για κλειστό πάρκινγκ, στο ισόγειο της πολυκατοικίας, εφόσον έχει δυνατότητα να γίνει η αλλαγή χρήσης από μαγαζί και όχι για ανοιχτή πυλωτή.
  3. Γειά σας συνάδελφοι μηχανικοι (... αν και ΧΜ και όχι πολιτικός), μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για αλλαγή χρήσης ισογείου καταστήματος σε κλειστό πάρκινγκ; Τι προυποθέσεις πρέπει να καλύπτει ο χώρος του κλειστού πάρκινγκ; Τι άδειες χρειάζονται; Η πυρασφάλεια με απασχολεί κυρίως και θέματα ασφάλειας. Πόσος χώρος προβλέπεται για απαγόρευση στάθμευσης τρίτων ώστε να γίνεται ελεύθερα η διέλευση του οχήματος στην είσοδο του πάρκινγκ; Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας έχουν λόγο στην αλλαγή χρήσης; Πόσο κοστίζει η διαδικασία; Παιδιά ευχαριστώ πολύ, η πολεοδομία δε με βοήθησε καθόλου και δεν βρήκα ούτε ένα 'υπέυθυνο'... Οι ερωτήσειες αφορούν τη δική μου πολυκατοικία όπου ο ιδιοκτήτης του ισογείου 'καταχράστηκε' (έχτισε ράμπα, άλλαξε χρήση, απαγορεύει το παρκάρισμα) όλη την είσοδο (περίπου 7μ.) με τεράστιες 'αυτοσχέδιες' πινακίδες απαγόρευσης πάρκινγκ, σε περιοχή με έντονο πρόβλημα στάθμευσης, χωρίς καμία αδειοδότηση από πολεοδομία. Αν ο νόμος του το επιτρέπει ας πάρει τα 7μ. αλλά για 1 αυτοκίνητο 7μ. μου φαίνεται υπερβολικό... Ευχαριστώ και πάλι, βασίλης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.