Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xonnick

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

xonnick's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση Λόγω αλλαγών που έγιναν και δεν τις περιγράφω στην παραπάνω ερώτησή μου, μεγάλωσε ο όροφος(διώροφο) και η στέγη στα σημεία που υπήρχαν ημι υπαίθριοι χώροι, έτσι το αποτέλεσμα είναι να έχουν δημιουργηθεί από κάτω 2 μεγάλοι ημιυπαίθριοι, (δεν κλείνουν, τους δηλωνω κανονικούς η/χ) έτσι λόγω των παραπάνω αλλαγών υπερβαίνω πλέον τα επιτρεπόμενα μέτρα τω η/χ , διατηρώ ακέραια τα επιτρεπόμενα μέτρα των κ/χ και το περιγραμμα του κτιρίου.
  2. Καλησπέρα συνάδερφοι, 1. Αλλαγή χρήσης 170,00m2 υπογείου (που συνδέεται με ισόγειο), σε Κύριο χώρο, εκτός σχεδίου. Ερώτηση: Αναλυτικό και 0,30 συτελεστή? 2. Ίδιο ακίνητο, υπέρβαση στα επιτρεπόμενα μέτρα των ημιυπαιθριων, χωρίς αλλαγή όγκου ή περιγράμματος. Αναλυτικό και υπολογισμός προστίμου? Σας ευχαριστώ
  3. Σε ευχαριστώ πολύ tetris. Περιεκτική η απάντησή σου. Γειά σου danaikaterina, αγοράστηκε από δημοπρασία.
  4. Συνάδερφοι καλησπέρα, χρειάζομαι τη γνώμη σας. Αναθεώρηση ή ενημέρωση αδείας; Διώροφη κατοικία αποπερατωμένη μέχρι και τα επιχρίσματα + σκελετός στέγης. Η άδεια με αναθεώρηση των τότε αλλαγών από το 2008, οπότε έχει λήξει. Και το ακίνητο όμως θεωρητικά έχει αποπερατωθεί. Οι εργασίες που μένουν, θα μπορούσαν να γίνουν (αν δεν υπήρχαν αλλαγές) με μικρής κλίμακας. Αλλάζει ιδιοκτήτη το 2018 και 1 .Έχουν γίνει αυθαιρεσίες οι οποίες μεταβάλουν μόνο τους ημιυπαίθριους χώρους και οχι περιγραμματα ή υπερβάσεις σε κύριους χώρους (60,00m επιπλέον ημιυπαιθριοι)(το διαγραμμα δομησης αλλάζει μονο ως προς τους ημιυπαιθριους). 2. Ο ιδιοκτήτης θέλει να προσθέσει ένα νέο κομμάτι στέγης (Σύμφωνα με τη νέα κατάσταση μπορεί να το κάνει νόμιμα). Για να αποπερατωθεί η στέγη, να δηλωθούν οι αυθαιρεσίες και να γίνουν οι υπόλοιπες εργασίες τι προτείνετε να κάνω? Αναθεώρηση ή ενημέρωση αδείας; "Ενημέρωση του φακέλου της άδειας δόμησης, ανεξάρτητα από το χρόνο ισχύος της άδειας δόμησης, πραγματοποιείται στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) Αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη. β) Τροποποιήσεις των μελετών, που δεν αλλάζουν το διάγραμμα δόμησης και υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι απαραίτητες εγκρίσεις από άλλους φορείς. γ) Μεταβολές των διαστάσεων του κτηρίου ή του οικοπέδου, εφόσον με τις αποκλίσεις αυτές δεν παραβιάζονται οι διατάξεις που καθορίζουν την επιτρεπόμενη κάλυψη, τον συντελεστή δόμησης και τον συντελεστή κατ’ όγκο εκμετάλλευσης (σ.ο.) ή τις υποχρεωτικές αποστάσεις του κτηρίου από τα όρια του οικοπέδου. Οι αποκλίσεις αυτές δεν επιτρέπεται να είναι μεγαλύτερες του 2% με μέγιστο τα 10εκ. όσον αφορά το κτίσμα ή μεγαλύτερες του 2% με μέγιστο τα 20εκ. όσον αφορά τα μήκη των πλευρών του οικοπέδου." Απαγορεύεται να δημοσιεύσεις το ίδιο ερώτημα σε περισσότερα από ένα θέματα στο φόρουμ. Η άλλη σου δημοσίευση έχει διαγραφεί. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
  5. Αγαπητέ Modern Newton, με όλο το σεβασμό, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι: γιατί, άλλο επάγγελμα ασκεί ο Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου και άλλο επάγγελμα ο Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. Δε χρειάζεται να μπερδεύουμε τα δύο διαφορετικά επαγγέλματα... άλλες σπουδές κάνει ο Μηχανικός ΤΕΙ και άλλες ο Μηχανικός Πανεπιστημίου... Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να το παραδεχτούμε εμείς οι Τεχνολόγοι. ΔΕΝ είμαστε το ίδιο!! Αν θέλεις δικαιώματα, τότε ετοιμάσου για κατατακτήριες σε κάποιο τμήμα Πανεπιστημίου.
  6. Πρέπει να το αποδεχθούμε επιτέλους εμείς οι Τειτζήδες.... Άλλο πράγμα είναι το ΤΕΙ & άλλο το ΑΕΙ. Αυτή η Ιστορία είναι πλέον κουραστική!! Άλλο είμαι εγώ ο πτυχιούχος Μηχανικός Πολιτικός Δομικών Έργων & άλλο ο Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Ας γεμίσουμε λοιπόν τη χώρα με Τεχνολογικά Ιδρύματα με βάσεις εισαγωγής τα 11000 μόρια (Με 11500 εισάχθηκα εγώ), και μετά ας ''ανακηρυχθούμε'' όλοι Μεγάλοι Μηχανικοί. Έχει γεμίσει ο ντουνιάς με μεγαλομανείς και κατά φαντασία Μηχανικούς (i wanna be Πολιτικός Μηχανικός one day...) Άλλο επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης σου δίνει ένα Τεχνολογικό Ίδρυμα & άλλο ένα Πολυτεχνείο. Όποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτές τις δύο κατηγορίες στο μυαλό του, πλανάται οικτρά και άδικα ταλαιπωρεί τον εαυτό του.
  7. Καλησπέρα.

    1. xonnick

      xonnick

      Καλησπέρα συνάδερφε.Θα ήθελα σε παρακαλώ να μού στείλεις το όνομα του φροντιστηρίου.Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες πολιτικών μηχανικών δπθ.

    2. xonnick

      xonnick

      Σε ευχαριστώ προκαταβολικά

  8. Καλημέρα συνάδερφοι, Παρακαλώ για τη βοήθειά σας στο παρακάτω πρόβλημα. Κατά την εξαγωγή ενός αρχείου archicad 12 σε artlandis 2 μου εφανίζεται το εξής σφάλμα:cannot write output file Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύτιμη.
  9. Ευχαριστούμε για τις χρησιμες πληροφορίες συνάδερφε.
  10. Καλησπέρα, είμαι απόφοιτος του τμήματος πολιτικών δομικών έργων του ΤΕΙ Σερρών.Εχω πιθανότητες να βρώ δουλειά στο Ντουμπάι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.