Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Γιωργος.

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Γιωργος.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα γινετε να χτισεις πολυκατοικια σε μια πολη μεσα και να συνορευετε με αλλες πολυκατοικιες και να ειναι εντος σχεδιου και να ειναι αυθερετο? Σε ρωτω γιατι αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν βλεπω να εχω ελπιδα για το δανειο Την δευτερα θα προσπαθησω να βρω τον μηχανικο που ειχε αναλαβει την πολυκατοικια μηπως και γνωριζει τπτ. Αν υπαρχει ο ανθρωπος αυτος η εχει καποια αρχεια. Παντως στην δεη πηγα αλλα τπτ και στο συμβολαιο ιδιοκτισιας ουτε παλι(εκτος αν εννοεις καποιο αλλο συμβολαιο) ελπιζω να μην ειναι αυθερετο Α καταλαβα και σας ευχαριστω ολους για τα φωτα σας
  2. Πηγα στην πολεοδομια και το μονο που βρηκα ειναι τα χαρτια που ηταν μονο οικοπεδο. Δεν ξερω αν ειναι αυθαιρετο και δεν θα μπορουσα να γνωριζω εκει που μεγαλωσα αν ηταν αυθαιρετο που δεν το πιστευω κιολας με τοσα χαρτια απο μηχανικο και συμβολαιογραφο και οσα μου ζητησε η τραπεζα που υπηρχαν. Θα παω σε καποιον μηχανικο για να το κοιταξει και μακαρι να βγαλει ακρη. Θα παω και στην αστυνομια μπας και εχει τπτ. Α κατι αλλο η πολυκατοικια βρισκετε στο Λαυριο και η πολεοδομια ειναι στο Μαρκοπουλο δεν μπορω να πω οτι ειναι τοσο δυσκολο να εβρησκα την αδεια αλλα δυστηχως. Δηλ πιστευετε οτι με καποιο μηχανικο θα βγαλω ακρη.Και επειδη δεν γνωριζω τι εννοεις λογω 7ετιας?
  3. Δηλαδη δεν πιστευεις να παιζει οτι ειναι αυθερετη και θα βγαλω ακρη με εναν μηχανικο. Της μητερας μου ειναι και θελουμε να παρουμε στεγαστικο δανειο.
  4. Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα. Εχω προβλημα με τον αριθμο αδειας οικοδομης και θα ηθελα να σας συμβουλευτω. Θελω να παρω στεγαστικο δανειο και η τραπεζα μου ζητησε καποια χαρτια, αδεια οικοδομης, σχεδιο διαμερισματος κατοψη κτηριου κτλ πιστευω οτι τα γνωριζετε. Το προβλημα ειναι οτι εχω βρει ολα τα χαρτια που μου ζηταει η τραπεζα εκτος την αδεια οικοδομης η οποια δεν υπαρχει ουτε στην πολεοδομια και μου ζητανε εστω να τους πω τον αριθμο αδειας για να μου δωσουν βεβαιωση καταστροφης ο οποιος δεν υπαρχει ουτε στο συμβολαιο. Να σας ενημερωσω οτι σας μιλαω για πολυκατοικια που χτιστηκε το 1968 οι δυο πρωτοι οροφοι και το 72 ο τριτος οροφος. Υπαρχει περιπτωση να χτιστηκε χωρις αδεια οικοδομης? Με εχουν στειλει παντου και δεν βγαζω ακρη. Υπαρχει καποιος ανθρωπος που θα μπορεσει να μου κανει αυτην την δουλεια η θα σπαταλησω παλι αδικα χρονο και χρηματα? Σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι θα σκασω με αυτην την υποθεση
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.