Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dessi

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dessi

  1. Καλημέρα, Μετά από ερώτηση που έκανα σε συνάδελφο σε Δήμο εκτός Θεσ/νίκης με παρόμοια προβλήματα, δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση. Πάντως μού είπε οτι το έγγραφο που αποδεικνύει την κυριότητα μπορείς να το δηλώσεις στο Κτηματολόγιο όπου και γίνεται έλεγχος και μπορεί ο ιδιοκτήτης να προβεί και σε άλλες ενέργειες. Καλύτερα να ρωτήσεις στο Κτηματολόγιο απευθείας.
  2. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ! Θα φροντίσω να λάβω υπόψιν μου όλες τις πολύτιμες συμβουλές σας!
  3. Το πρόβλημα είναι οτι μου είχαν προτείνει τον HP Compaq 8710 me 2,4GHz και οθόνη 1920 x 1200 για να μπορώ αξιοπρεπώς να κάνω φωτορεαλισμό. Μου φαίνεται όμως υπερβολικός κυρίως λόγω τιμής....βέβαια δεν τον απορρίπτω, τουλάχιστον προς το παρόν... Η αλήθεια είναι οτι λόγω ρυθμών αλλά και έλλειψης χώρου, όσο κι αν σας φαίνεται αστείο, δεν μπορώ να πάρω ένα tower. Υπήρξαν πολλές φορές που ευχήθηκα να είχα ένα laptop για να μπορώ να δουλέψω έστω και ένα μισάωρο για να βγει η δουλειά. Προγράμματα που θα ήθελα να τρέχει εκτός από το autocad, είναι το archicad (αν καταφέρω να το μάθω!) και ενδεχομένως 3dsmax. Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας!
  4. Γεια σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά laptop που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της 3διάστατης σχεδίασης. Ευχαριστώ!
  5. Γειά σε όλους. Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια διεύθυνση για να αντλήσω πληροφορίες σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα των μηχανικών έργων υποδομής ΤΕ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
  6. Τι να κάνουμε κάποτε μπορεί να αναφέρουν και το δικό σου όνομα ως συγγραφέα, you never know!!! Ήδη κέρδισες την πρώτη σου αναγνώστρια!!!!! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τον χρόνο που μου διαθέτεις!
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ Thomas! Προσπάθησα να καταλάβω κάποια πράγματα από το συγκεκριμένο βιβλίο, Το είχα ήδη πάρει. Το θέμα είναι όμως οτι θα ήθελα και κάποιο άτομο που θα μπορούσε να μου κάνει κάποια μαθήματα. Αυτό θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο. Δεν έχω πρότερη εμπειρία σε GIS.
  8. Έψαξα αλλά δεν βρήκα βιβλίο σχετικό με το όνομα που μου έδωσες. Ξέρεις συγκεκριμένο τίτλο και από ποιές εκδόσεις είναι?
  9. Καλημέρα σε όλους, είμαι σχεδιάστρια 2δ αλλά αυτήν την περίοδο μου ζητήθηκε από τον φορέα μου να ασχοληθώ με το Mapinfo. Δυστυχώς δεν έχω πρότερη εμπειρία και το βιβλίο που πήρα σχετικά με την εκμάθηση του προγράμματος δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Κάποια καλύτερη ιδέα??? Υπάρχει κάποιος εκπαιδευτής για το mapinfo Θεσσαλονίκη ή και περίχωρα? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.