Jump to content

cendroid

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cendroid last won the day on October 3 2011

cendroid had the most liked content!

Community Reputation

13 Ουδέτερη

2 Followers

About cendroid

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αττική
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα, Σε περίπτωση που εκδοθεί άδειας κατεδάφισης και μέσα στο χρόνο ισχύς της ο ιδιοκτήτης το μετανιώσει και τελικά θέλει να βγάλει άδεια ανακαίνισης, επισκευών κτλ. για το υφιστάμενο κτίσμα, για την έκδοση της νέας άδειας πρέπει να περιμένει να λήξη η άδεια κατεδάφισης ή μπορεί παράλληλα να προχωρήσει στην έκδοση της άδειας ανακαίνισης; Προβλέπεται γενικά διαδικασία ακύρωσης εκδοθείσας άδειας κατεδάφισης ή γενικά οικοδομικής άδειας λόγω υπαναχώρησης του ιδιοκτήτη;
 2. Η/Χ εντός Σ.Δ. υπάρχουν. Είτε αυτοί που δεν έχουν τις ελάχιστες διαστάσεις είτε αυτοί που ξεπερνούν το 20%. Μετά από συζήτηση με λογιστές αλλά και λόγω κοινής λογικής δεν θα τον συμπεριλάβω στα τετραγωνικά για τον Δήμο.
 3. Καλημέρα, ΗΧ ανοιχτός αλλά εντός ΣΔ σύμφωνα με το διάγραμμα κάλυψης, δηλώνεται στα τετραγωνικά στο Ε9 και ΤΑΠ ή όχι;
 4. Ευχαριστώ πολύ @danaikaterina Αυτό ακριβώς έψαχνα
 5. Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς τι ίσχυε για αποστάσεις από π.χ. εθνικές οδούς με όριο απαλλοτρίωσης προ του Π.Δ. 209/98. Έχω ένα όριο απαλλοτρίωσης του 1973 στο οποίο έχω πρόσωπο. Τι απόσταση θα έπρεπε να κρατήσω τότε από αυτό;
 6. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είμαι συνδρομητής του προγράμματος και έχω την έκδοση v25. όταν πάω μέσα από το πρόγραμμα να κάνει έλεγχο μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση v25. Υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην αναγνώριση και να περιμένω ή να κατεβάσω την v27 demo και με το κλειδί που έχω θα λειτουργεί κανονικά;
 7. Το ξέρω ότι δεν σημαίνει τίποτα. Απλά το ανέφερα γιατί διάβαζα ότι πολλοί έχουν απορία αν το σύστημα θα τους αφήσει να κάνουν αίτηση ή όχι. Όσο για αυτό που προτείνεις...και αναστολή, άρα 800 για τους υπαλλήλους και μαύρα...δεν θέλω να το σχολιάσω όπως αρμόζει. Απλά θα πω ότι είναι λάθος!
 8. Καλησπέρα, Έχω τεχνικό γραφείο (ατομική) και 3 υπαλλήλους (ΙΚΑ). Τους υπαλλήλους έχω πάρει απόφαση να τους πληρώσω κανονικά και για τον Απρίλιο + δώρο παρότι υπολειτουργώ. Έκανα την αίτηση μόνο για τα 800. ΟΧΙ για αναστολή σύμβασης και ΟΧΙ για το ενοίκιο. Το αναφέρω μόνο για να πω ότι στο σύστημα μου επέτρεψε την υποβολή αίτησης. Η αιτιολογία που δήλωσα ήταν ότι πλήττομαι σημαντικά. Για το αν τελικά θα εγκριθεί δεν το γνωρίζω.
 9. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχει υπόψιν σου κάποια διάταξη που να το αναφέρει;
 10. Καλημέρα, Στα βιομηχανικά κτίρια και στις αποθήκες κύριας χρήσης επιτρέπεται κάποιο ποσοστό επιφάνειας για τη στέγαση των γραφείων της επιχείρησης;
 11. Καλησπέρα, Επειδή έχω μπερδευτεί...μπορείς να μου πει κάποιος πότε μπορεί να ισχύει το άρθρο 19, παρ.2; Πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος της περιοχής και μέσα στο ιδεατό στερεό επιτρέπονται: Σε όλα τα σκαριφήματα του ΝΟΚ για ιδεατό στερεό το άνω όριο είναι το μέγιστο της περιοχής.
 12. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντως σε κάποια παλαιότερη υπόθεση είχα ένα παρόμοιο θέμα. Πελάτισσα είχε δύο όμορα οικόπεδα εντός οικισμού. Το ένα ανήκε σε μονοπρόσωπη ΕΠΕ (η ίδια μοναδικός δικαιούχος) και το άλλο ανήκε πάλι στην ίδια ως φυσικό πρόσωπο. Προφορικά από την πολεοδομία μας είχαν πει ότι μπορούσαμε να τα δείξουμε ως ένα κατά την έκδοση της Ο.Α. και δεν χρειαζόταν συμβολαιογραφική πράξη γιατί επί της ουσίας ήταν μια η ιδιοκτήτρια. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι σωστό αλλά τελικά δεν προχωρήσαμε στη άδεια για να το δω στην πράξη. Αν όμως το παραπάνω έχει λογική τότε ίσως μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στην περίπτωση μου.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.