Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Coltrane

Members
  • Περιεχόμενα

    75
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Coltrane

  1. Συνάδελφε nbr έχεις δίκιο. Κεκτημένη ταχύτητα για την διευκόλυνση του συναδέλφου. Το κατέβασα.
  2. @Rakeesh Έρευνα θα σου βγάλει αν μπεις από εδώ : https://ktimatologio.gov.gr/Professionals/Account/LoginEngineer?ReturnUrl=%2fProfessionals%2fHome%2fIndex Αν μπεις από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΕΕ στο e-κτηματολόγιο το αντίστοιχο link είναι : https://www.ktimanet.gr/DiagramsApp/Account/LoginEngineer και σου βγάζει μόνο διαχείριση διαγραμμάτων.
  3. Coltrane

    Νόμος 4495/2017

    Πολυ χρησιμο ! Ευχαριστουμε !
  4. Συνάδελφε η διορθωτική που έγινε για το οικόπεδο 2 τι αφορούσε; Στην τεχνική έκθεση που την συνοδεύει τι γράφει; Αφού η διορθωτική πράξη επηρέασε και την ιδιοκτησία 1 τότε στον νέο πίνακα πρέπει να εμφανίζεται και αυτή. Από τη στιγμή που επηρεάζεται το εμβαδόν ιδιοκτησίας (ή ιδιοκτησιών) κατά την διορθωτική πράξη, ο συνάδελφος που την συντάσσει οφείλει να υποβάλλει και τον πίνακα αρχικών και τελικών ιδιοκτησιών όπου εμφανίζονται οι αρχικές ιδιοκτησίες με τα εμβαδά και τις συντεταγμένες τους καθώς και οι τελικές ιδιοκτησίες όπως προκύπτουν από την διόρθωση επίσης με τα (νέα) εμβαδά και τις (νέες) συντεταγμένες τους. Έχω την εντύπωση ότι η διορθωτική πράξη κάπου "πάσχει".
  5. Τα CADTools είναι πραγματικά ένας Ελβετικός σουγιάς για CAD !!!
  6. Συνάδελφε σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το επιβεβαίωσα και με δικηγόρο είναι όπως τα λες.
  7. Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς αν μπορούμε στο ίδιο διάγραμμα γεωμετρικών μεταβολών να έχουμε ταυτόχρονα διόρθωση ορίων (δίνω-παίρνω) και κατάτμηση. Μήπως θα πρέπει πρώτα να γίνει η διόρθωση των ορίων ώστε να προκύψει το τελικό γεωτεμάχιο κα μετά με μεταγενέστερη διαδικασία να γίνει το διάγραμμα για την εγγραπτέα πράξη;
  8. Μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με τις διανομές εμβαδών (βλέπε post 15/11/2018) !!!!
  9. Συνάδελφε σε ευχαριστώ πολύ. Κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη, όποτε και αν είναι διαθέσιμη.
  10. Νομίζω ότι οι βασικοί τρόποι διανομής εμβαδών περιλαμβάνουν : την διανομή από σημείο του πολυγώνου (κορυφή ή τυχαίο σημείο σε πλευρά) την διανομή παράλληλα σε πλευρά του πολυγώνου την διανομή σε τυχαία διεύθυνση που θα ορίζεται με "κλικ" στο σχέδιο (πιο γενική από την προηγούμενη περίπτωση) Ως προς το εμβαδό που θα διανέμεται : Ποσοστό επί του συνολικού Συγκεκριμένη τιμή εμβαδού Λίγο πιο "τραβηγμένα" θα μπορούσε ενδεχόμενα να γίνεται και διανομή σε ίσα τμήματα όχι προκαθορισμένου εμβαδού π.χ. 750 m² σε τρία ίσα τμήματα παράλληλα σε μία διεύθυνση ή ακόμη σε τμήματα παράλληλα σε μία διεύθυνση που απέχουν μεταξύ τους συγκεκριμένη απόσταση.
  11. Ένα "μικρό" αίτημα : υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή στο πρόγραμμα να μπει κάποια εντολή για διανομή εμβαδών ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.