Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

libra

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by libra

  1. Ευχαριστώ πολύ! Εννοείται πως περιμένω … απλά αυτό μου κάνει εντύπωση είναι το τι θα επανεξετάσουν από τη στιγμή που δεν είναι δικιά τους αρμοδιότητα. Τέλος πάντων , ευχαριστώ και πάλι!
  2. Έκανα αίτηση επανεξέτασης στο στάδιο της προανάρτησης, γιατί η ιδιοκτησία φαινόταν σε όνομα τρίτου - γνωρίζοντας ότι έχει γίνει καταπάτηση ( είχα αποστείλει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ). Και μου έκαναν απλά δεκτή αυτή την αίτηση - στέλνοντας ένα αποδεικτικό με τον κωδικό της ιδιοκτησίας και τα δικά μου στοιχεία - δεν γράφει τίποτα άλλο - δεν μου έχουν ζητήσει κάτι άλλο . Οπότε δεν ξέρω τι να περιμένω ….
  3. λοιπόν, αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι : τι σημαίνει ότι έχει γίνει αποδεκτή η επανεξέταση στοιχείων (από ποιον θα γίνει και πως); για το συγκεκριμένο νομό έχει λήξει η προανάρτηση και αναμένεται η οριστική. Ευχαριστώ
  4. Έκανα ένσταση και μου έστειλαν ότι η επανεξέταση έγινε δεκτή . Δεν ασχολούνται άλλο δλδ αυτοί ;
  5. Καλημέρα , γνωρίζουμε ποια είναι η διαδικασία επανεξέτασης που ακολουθεί το Κτηματολογικό γραφείο σε περίπτωση καταπάτησης ;
  6. καλησπέρα, σε περίπτωση που διαπιστώσεις ότι για την ιδιοκτησία σου έχει προκριθεί το δικαίωμα άλλου....με όχι και τόσο νόμιμα δικαιώματα . Γνωρίζουμε ποια διαδικασία ακολουθείτε για την αποκατάσταση της αλήθειας; Ευχαριστώ
  7. θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου: Πως κατοχυρώνεται τελικά ένας αγροτικός δρόμος ο οποίος αποτελεί την μοναδική πρόσβαση στο αγροτεμάχιο μου και έχει διανοιγεί κάπου στο 1950. Μια βεβαίωση από το δασαρχείο ισχύει; αφού δίπλα είναι δασική έκταση! Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει χρησικτησία αυτού από γείτονα, ο οποίος αμφισβητεί την ύπαρξη του και έχει ήδη προβεί σε μερική κατάληψη αυτού τοποθετόντας μια πόρτα - ενώ μαρτυρά ότι τον έχει δηλώσει και στην εφορία σαν ιδιοκτησία του; Ευχαριστώ!
  8. θελω να ανοιξω δυο αρχεια autocad ταυτοχρονα απο το φακελο τους. πατωντας ομως μου ανοιγει δυο φορες και το προγραμμα και οχι μια με δυο παραθυρα.απο που ρυθμιζεται αυτο; ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  9. καλησπερα κι απο εμενα! μηπως μπορει καποιος να αναφερει τη διαδικασια για viewports στο layout. autocad 2010 ευχαριστω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.