Μετάβαση στο περιεχόμενο

NIVA

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NIVA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συναδελφοι το ξεχναμε κατι σημαντικο οτι η εκτος σχεδιου και εκτος ΖΟΕ περιοχη ειναι αγροτικη περιοχη. Σε ενα κτημα με ελιες δεν μας ενδιαφερει η αρτιοτητα ουτε το αν θα χτισουμε. Δεν θα μπορω να κατατμησω ενα χωραφι με ελιες επειδη δεν ειναι αρτιο γηπεδο?
  2. Συναδελφε στην δικαστικη αποφαση αναφερεται απο ποτε αρχισε η κατοχη του ακινητου? α) αν ειναι εκτακτη χρησικτησια ο χρονος που περιεχεται στην ιδιοκτησια του ειναι τα 20 χρονια. β) στην τακτικη ειναι 10 χρονια Το ποτε θα γινει το δικαστηριο ειναι ασχετο αρκει να αναγνωριζεται ο χρονος που αποκτησαμε τα δικαιωματα επι του ακινητου. Προσωπικη αποψη ειναι οτι η μεταγραφη της δικαστικης αποφασης ειναι προαιρετικη και σε καθε περιπτωση δεν αποκταται η κυριοτητα με την μεταγραφη της. Η δικαστικη αποφαση αναγνωριζει δικαιωμα που εχουμε αποκτηση με την χρησικτησια.
  3. Σε εντος σχεδιου περιοχη επιτρετεται περιφραξη με συρματοπλεγμα? Αν ειναι καταφατικη η απαντηση χρειαζεται αδεια απο την πολεοδομια? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.