Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Xristiana

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Xristiana

  1. Παιδια ειλικρινα σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες ησασταν πολυτιμη βοηθεια thanks...
  2. To ξερω οτι σας μπερδεψα γιατι δεν σας εξηγησα τι ακριβως κανω. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην Αγγλια και το θεμα μου ειναι SFR-RCC (steel fibre reinforced roller compacted concrete) με βαση αυτο το υλικο πρεπει να σχεδιασω το παχος του οδοστρωματος με 5 διαφορετικες μεθοδους μεχρι τωρα ξερω για 4 που αναμεσα τους ειναι και ο τροπος του UK, AASHTO και εψαχνα αν υπαρχει κατι σε ελληνικο κωδικα να το μελετησω. Αρα μου λετε οτι δεν στην Ελλαδα χρησιμοποιουν ξενους κωδικες για σχεδισμο των οδοστρωματων. Ετσι??
  3. μπορεις σε παρακαλω να κοιταξεις και να μ πεις σιγουρα αν τον σχεδιασμο στο βιβλιο ο κ. Νικολαιδης τον κανει με B.S (British standard)?
  4. Το ξερω οτι χρειαζονται πειραματικες εργασιες αλλα τις εχω απλα χρειαζομαι και την εξισωση για να μπορεσω να συγκρινω. Που μπορω να βρω το βιβλιο του κ. Νικολαιδη (μιας και ειμαι Αγγλια τωρα κ κανω την διπλωματικη μου)? Το ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν υπαρχει στις εκδοσεις του ΕΜΠ Σας παρακαλω αν ξερετε περισσοτερες πληροφοριες βοηθηστε με γιατι ειναι επειγον
  5. Παιδιά ξέρεi κανείς αν υπάρχει ελληνικό design method για τον υπολόγισμο του πάχους δυσκαμπτου οδοστρώματος (rigid pavements)? Χρειαζομαι να υπολογίσω το πάχος των στρώσεων και να βρω το τελικό παχος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.