Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ThanaSsiS

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ThanaSsiS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μήπως το έχει ψάξει κάποιος άλλος... Τιμή ζώνης για Δήμο Γλυφάδας, που μπορούμε να βρούμε? Ευχαριστώ
  2. Μια ερώτηση κι εγώ με τη σειρά μου... Όταν πρόκειται για άδεια με περισσότερους απο έναν ιδιοκτήτη, τα έντυπα του ΦΕΜ βγαίνουν για τον κάθε ιδιοκτήτη ανάλογα με το ποσοστό ιδιοκτησίας του οικοπέδου, ή βγαίνει μόνο ένα με όνομα του ιδιοκτήτη με το μεγαλύτερο ποσοστό?
  3. Καλησπέρα, για άδεια χρήσησ ικριωμάτων απαιτέιται νέο τοπογραφικό, ή μπορει να χρησιμοποιηθεί αυτό της αρχικής άδειας?
  4. Εγώ θα έβαζα και τους δύο, με την ίδια λογική που θα έβαζα στην αίτηση και τους δύο συνιδιοκτήτες σε μια απλή περίπτωση. Αυτό όμως δεν μπορώ να στο τεκμηριώσω...
  5. antnatal: Εφόσον είναι διαφορετικές ιδιοκτησίες, παρόλο που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη θα πρέπει να γίνουν διαφορετικοί φάκελοι. Άρα, θα έλεγα οτι οι φάκελοι πρέπει να είναι 3. akius: (Ν. 3843/2010 - Αρθ.5 Παρ.7) Στις περιπτώσεις που ο κύριος του ακινήτου δεν έχει την πλήρη κυριότητα, τότε η δήλωση υποβάλλεται από τον ψιλό κύριο
  6. Σε περίπτωση που έχουμε διαρύθμιση και διαίρεση ενός διαμερίσματος σε δύο ενός διόροφου κτηρίου με διαφορετικούς ιδιοκτήτες ανά όροφο τι γίνεται ακριβώς? 1. Μπορεί να βγει άδεια μόνο για το διαμέρισμα του πρωτου ορόφου (το οποίο πρόκειται να διαιρεθεί σε δύο) ή πρέπει να βγει άδεια για όλο το κτήριο? 2. Σε αυτήν την περίπτωση ο προυπολογισμός γίνεται με αναλυτικό? Ευχαριστώ
  7. ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η ερώτηση έγινε γιατί μου ζητήθηκε να κάνω μια τεχνική έκθεση για κάποιες μαρμάρινες μετώπες μπαλκονιών σε μία πολυκατοικία 30 ετών στην οποία μερικοί ένοικοι πιστεύουν οτι είναι επικίνδυνες και χρήζουν αντικατάστασης. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να είναι έτοιμες να φύγουν, αλλά θέλω να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο γι'αυτές τις κατασκευές.
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος σας, αν υπάρχει κάποια διάταξη η οποία να επιβάλει οι μαρμάρινες μετώπες των μπαλκονιών να είναι στηριγμένες με μηχανικά μέσα και όχι με λάσπη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.