Jump to content

Patrick

Core Members
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Patrick

 1. Προσπαθώ εναγωνιως να καταλάβω τι σημαίνει "πραγματικότητα" σε αυτό τον τόπο... Πραγματικά δυσκολεύομαι...
 2. καλησπέρα, τελικά με αυτούς τους οικίσκους έχει αλλάξει κάτι; ..έχω περίπτωση αγροτεμαχίου με οικίσκο 1.5 χ 1.5 και 1 μ ύψος ο οποίος φιλοξενεί το μοτέρ για την άρδευση ..ο συγκεκριμένος "οικίσκος" έχει κατασκευαστεί προ το έτους 1975 με αποδεικτικό, βεβαίωση αρχικής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ . Άρα λοιπόν έχει κατασκευαστεί πριν το ΦΕΚ 270 Δ .. το πάω κατηγορία 3 η θεωρείται έτσι κι αλλιώς νόμιμο με την 771/24-1-1978 του υπ Γεωργιας και απλά δίνω βεβαίωση αδόμητου; Ευχαριστώ
 3. saleas21 έχουν είδη δώσει από 1/04 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01/04/2020 Σύμφωνα με το άρθρο 54 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου: Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (ΦΕΚ Α 75/30-03-2020😞
 4. "Με στόχο την αποφυγή νέων… αστοχιών, στο υπουργείο Εργασίας προετοιμάζουν τη διαδικασία, προκειμένου τα χρήματα να δοθούν στους δικαιούχους, χωρίς περαιτέρω διαδικασίες. Σύμφωνα βέβαια με τους ειδικούς, απαιτείται νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και η σχετική υπουργική απόφαση. Στη συνέχεια, βάσει των σεναρίων που επεξεργάζονται, θα χρησιμοποιηθεί μια από τις υπάρχουσες πλατφόρμες στις οποίες ήδη, μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες υποβάλλουν αντίστοιχες αιτήσεις για την ειδική αποζημίωση των 800 ευρώ. Υπάρχει βέβαια η σκέψη να υπάρξει νέα, αυτόνομη πλατφόρμα, ενώ σχεδόν έχει αποκλειστεί να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία των δικαιούχων από τις πάνω από 160.000 αιτήσεις που υποβλήθηκαν βάσει του προγράμματος που καταργήθηκε. Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι, τα χρήματα που αφορούν τον Απρίλιο, να πιστωθούν στους δικαιούχους δικηγόρους, λογιστές, εκπαιδευτικούς, συμβολαιογράφους, γιατρούς και μηχανικούς έως το πρώτο 10ήμερο του Μαΐου, μαζί με το τρίτη πληρωμή των 800 ευρώ." Πηγή
 5. Ομοίως.. από ότι κατάλαβα είμαστε περασμένοι στις αιτήσεις που έκανε το ΚΕΚ και μόνο με δικούς τους κωδικούς φαίνονται τα στοιχεία μας στο ΕΡΓΑΝΗ
 6. Σ' εμένα δείχνει 3% και έχω ολοκληρώσει σχεδόν όλο το σεμινάριο εκτός από μια ενότητα...
 7. στο iclasscloud , ενώ έχω παρακολουθήσει μια ενότητα και έχοντας κάνει και τις ασκήσεις δεν μου το τικαρει μετά σαν ολοκληρωμένο και δεν μου βάζει ούτε βαθμό ..κάνω κάτι λάθος?
 8. Εμένα μου την έκαναν την αίτηση και μου έστειλαν αποδεικτικό ως υποβληθείσα..το θέμα μου ειναι γιατί δεν μπορώ να την βρω στο ΕΡΓΑΝΗ!!
 9. Αυτό στο βγάζει όταν κάνεις αναζήτηση? γιατί έμενα δεν μου βγάζει τίποτα (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Β)..Μου είπαν από τα ΚΕΚ ότι μέχρι την τρίτη δεν θα μου βγάζει τίποτα ..αληθεύει?
 10. To ΚΕΚ που επελεξα μου έστειλε αποδεικτικό κατάθεσης της αίτησης ( διαδικασία Β) , χωρίς κάποιον κωδικό ΚΑΥΑΣ ... Είναι άραγε οκ όλο αυτό η πρέπει να ανησυχώ δεδομένου ότι μπήκα στην πλατφορμα ,έκανα αναζήτηση αλλά δεν μου έβγαλε κάτι...
 11. Μήπως εννοεί τα ΚΑΔ τα οποία δεν έχουν ενταχθεί στη λίστα από τις ειδικές περιπτώσεις επιστημονικών κλάδων;;
 12. Ωραία ..αυτό ειναι δεδομένο ( πάλι καλά) .. Σε συνάρτηση με την ανακοίνωση του Βούρτση τι νόημα βγαίνει όμως; ... Αυτό που με ανησυχει ειναι, αν θα έπρεπε αυτό το νόημα να το εχουμε καταλάβει μόνοι μας, όντας επιστήμονες η πρέπει να βγει ο πρόεδρος να μας το εξηγήσει ; (και διόλου περίεργο να μας την πει κιόλας που δεν το εχουμε καταλάβει)
 13. Έχεις δίκιο για το ότι παρέλειψα να το αναφέρω στο πρώτο ερώτημα..Με συγχωρείς και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
 14. Αυτό λογικά θα ισχύσει για τους νόμιμους ορόφους . Για την παράβαση όμως που έχει γινει στο δώμα κατ επέκταση της απόληξης θα το υπολογίσω ...σωστά? και αν το υπολογίσω πάω με το 1.20 η με το Δ το οποίο στη περίπτωση αυτή ειναι 2.50 λόγω χαμηλού κτηρίου..και επίσης εφόσον έχει γινει υπέρβαση ύψους άνω των 8,50 μ που ορίζουν τα χαμηλά κτήρια ..ισχύει το Δ= 2,50?
 15. Καλησπέρα σε διώροφη κατοικία χωρίς σύσταση έχει κατασκευαστεί αυθαίρετα φωταγωγός καθ όλο το ύψος του κτηρίου στο πίσω τμήμα του κτηρίου που εφάπτεται με όμορες ιδιοκτησίες.Στην Άδεια ο χώρος που καταλαμβάνει ο αυθαίρετος φωταγωγός αποτυπώνεται σε όλους τους ορόφους ως κύριος χώρος και έχει προσμετρήσει σε δόμηση κάλυψη . Τι γίνεται όμως με το Δ το οποίο δεν τηρείται? Πως αντιμετωπίζεται ?
 16. Την είδα την τροπολογία απλά ρώτησα για δηλώσεις που μεταφέρονται από τον 4178 στον 4495...
 17. κάποια παράταση για ανάρτηση των δικαιολογητικών των δηλώσεων που έχουν μεταφερθεί από το 4178 αναφέρεται στην τροπολογία; η παραμένει το 12 μηνο;
 18. Γιά τις δηλώσεις του 4178 που μεταφέρθηκαν στον 4495 καθώς και για εκείνες που έγιναν εξ ολοκλήρου στον 4495 η κατάθεση δικαιολογητικών πάει μέχρι την 30/06/2020;; σωστά καταλαβαίνω?
 19. Αν έχουν ανέβει όλα τα δικαιολογητικα και δεν έχει περάσει η δήλωση σε οριστική υπαγωγή αλλά ειναι σε απλή υπαγωγή θα υπάρχει πρόβλημα?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.