Μετάβαση στο περιεχόμενο

Atrotos1991

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Atrotos1991's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. έχω όρεξη και υπομονή να ασχοληθώ.. στο κουνγκ φου ξέρεις περιπου το αντικείμενο πριν ακόμα μπεις.. στην περίπτωση μου ζηταω πληροφορίες για το αντικείμενο παντως ωραια και εξυπνη η ιστορια! ( επίσης ασχολούμαι με πολεμική τέχνη και την κατανοώ την ιστορία! )
  2. επανέρχομαι ζητώντας τη γνώμη ενός τοπογράφου.. θα ήθελα κάποιος τοπογράφος μηχανικός να μου πει περίπου πού μπορείς να ασχοληθείς οταν βγεις απο τη σχολή , αλλά και μετά. Δηλαδή τι διεξόδους εχει. Και αν ισχύει κάτι που άκουσα , οτι δηλαδή θα εισαι όλη τη μερα εξω για μετρήσεις και λοιπά.. αυτό θα ήθελα να μάθω, το τι ακριβώς κάνει ένας τοπογράφος μηχανικός
  3. παντως δεν νομιζω να εχει τη δουλεια ενος πολιτικου μηχανικου η ενος ηλεκτρολογου μηχανικου..
  4. ευχαριστω για τις συμβουλες.. εχω ακομα τρεις μερες να αποφασισω για τι θα κανω στη ζωη μου.. ξερεις ειμαι σε φαση που συλλεγω αποψεις , εμειριες κλπ.. και μου αναλογουν και εξι αν σκεφτεις οτι ειναι πολυ περισσοτερες οι γκομενες σε τετοιες σχολες.. χαχα ακουω και αλλες γνωμες...
  5. παντως αυτο αυτο που ειπε ο rigid για το αγχος και την υγεια με προβληματιζει και με προβληματιζε.. αλλα βλεπω και τη μερια της οικογενειας που ναι μεν εχουν τρεις μηνες να καθονται.. αλλα με δυσκολια πανε 7 μερες διακοπες..
  6. εγω αν ηξερα οτι σε 5 χρονια θα σε βουταν απο τη σχολη οπως γινεται τωρα σιγουρα δασκαλος θα πηγαινα.. αλλα μπαινει και αυτο στη μεση τωρα..
  7. εχεις δικιο σε αυτο.. παντως εχω την εντυπωση οτι αν γυρνουσε ο χρονος πισω και τα παιδαγωγικα ειχαν τετοια ζητηση οπως τωρα ( αν και δεν ξερεις σε 5 χρονια τι γινεται - κτεβαινουν 5000 ατομα απο γιουγκοσλαβια! ) θα διαλεγατε παιδαγωγικα.. η οχι?
  8. μα δεν μου λες τι γινεται αυτη τη στιγμη..αφηνεις να εννοηθει.. ενω εγω δε μπορω να σε καταλαβω γιατι ειμαι ψιλοασχετος.. γιαυτο θελω τη γνωμη αυτων που σπουδαζουν αυτες τις σχολες η ακομα καλυτερα βρισκονται στην αγορα εργασιας.. τα αρνητικα ειναι ποια? το πολυ διαβασμα στη σχολη? η δυσκολια του να βρεις δουλεια? οι αμοιβες? οι πολλες ωρες εργασιας? δν ξερω καθολου τι ισχυει για εναν μηχανικο γιαυτο ζηταω γνωμες.. αν διευκρινιζες θα με βοηθουσες πολυ..!
  9. εισαι υπερ δηλαδη του λιγοστου αγχους και της μετριοτητας.. μη νομιζεις μου περναει πολλες φορες απο το μυαλο μου και αυτη η λογικη.. παντως ειμαι γιος δασκαλων ( και οι δυο ) και δε με ωθουν προς τα εκει..το αντιθετο θα ελεγα..
  10. ευχαριστω για την απαντηση καταρχην ενδιαφερομαι για εναν κλαδο που θα με κανει πιο ευκολα να ασχοληθω με ορεξη ( γιαυτο τεινω τοπογραφος - τα μαθηματα του ειναι για μενα καπως πιο ενδιαφεροντα ) αλλα και να εχει προοπτικες και μια σιγουρη ( σχετικο ) αποκατασταση..( πχ μελετητης / δημοσιο / ελευθερος επαγγελματιας ).. Το ξερω ζηταω πολλα..
  11. απο ποια αποψη? θεμα αποκαταστασης? αμοιβων? η πιο λιγου διαβασματος στη σχολη?
  12. ειμαι 18 χρονων και αυτο το ''βολεμα'' ακομα δεν μου λεει κατι.. θελω κατι εξελισιμο..γιαυτο ρωταω εδω αν και απο τι βλεπω υπαρχει ενα αρνητικο κλιμα..! rigid_joint δεν εισαι ευχαριστημενος με το επαγγελμα σου? ( η δεν το εξασκεις ? )
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.