Μετάβαση στο περιεχόμενο

deepblue_1981

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by deepblue_1981

  1. Αυτή η αδικία συμβαίνει διότι οι εισφορές των μισθωτών αναλογούν στο μισθό τους ενώ στους ελεύθερους επαγγελματίες, η 1η ασφαλιστική κατηγορία, στον κατώτατο μισθό.
  2. Α' ΕΣΣΟ Σειρά 294, Μπήκα τον Φλεβάρη του 2006. ΚΕΜΧ (Ναύπλιο)
  3. Ασφαλιστική ικανότητα έως 31-08-2022 για μισθωτός....
  4. Όταν με το καλό διοριστείτε θα πάθετε σοκ από τις πολύ χαμηλές αποδοχές των μηχανικών του δημοσίου, ειδικά των πρωτοδιοριζόμενων που έχουν πολύ υψηλές κρατήσεις για τα 2 πρώτα χρόνια.....Τα καλά χρόνια ήταν προ του μνημονίου.
  5. Εγώ δεν χρωστάω κάτι και μου ήλθε το ίδιο μήνυμα.....
  6. Δεν μας στείλανε κανένα μήνυμα....ούτε μας δώσανε δυνατότητα συμψηφισμού ούτε την επιλογή να τα βάλουν στο λογαριασμό μας.
  7. Νομίζω ότι για όλο το 2021 θα σου έρχονται ειδοποιητήρια. Είτε τα πληρώνεις και περιμένεις εκκαθάριση του χρόνου ώστε να τα πάρεις πίσω. Είτε δεν τα πληρώνεις και περιμένεις εκκαθάριση του χρόνου για να σβηστούν.
  8. Τι γίνεται στην περίπτωση που ξεκινάς τη χρονιά ελεύθερος επαγγελματίας και μετά γίνεσαι και παράλληλα μισθωτός? Μου έτυχε το 2020 αυτή η περίπτωση...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.