Μετάβαση στο περιεχόμενο

res_nobody

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

res_nobody's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όχι,δεν είναι μηχανικοί για να το πουν αυτό. Δεν ξέρω μάγκες,δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την πρώτη προτίμηση στο μηχανογραφικό.Σκέφτομαι από την άλλη να πάω ΑΣΟΕΕ,αλλά βλέπω τα πολλά θεωρητικά μαθήματα και αμέσως αλλάζω γνώμη.Αδιέξοδος...
  2. Τι γνώμη έχετε για την αποκατάσταση των διπλωματούχων μηχανολόγων?Οι γονείς μου προσπαθούν να με πείσουν ότι στην Ελλάδα δεν βρίσκουν εύκολα δουλειά,αλλά και σε περίπτωση που βρουν οι αμοιβές είναι πολύ χαμηλές για τους κόπους τόσων χρόνων.Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα στη σχολή και στη δουλειά μετέπειτα?
  3. Επειδή επρόκειτο σε λίγο καιρό να καταθέσω μηχανογραφικό ως απόφοιτος Γενικού Λυκείου και γνωρίζοντας πως οι βάσεις θα ανέβουν από λίγο ως πολύ θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των πολεοδόμων-χωροτακτών μηχανικών .Βρίσκουν δουλειά πιο εύκολα απ'τους τοπογράφους?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.