Μετάβαση στο περιεχόμενο

manic

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

manic's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολους με βοηθησατε πολυ τελικα θα δηλωση χημικων μηχανικων (δεν γ@μιετε που δεν εχει την τελεια επαγγελματικη αποκατασταση, μου αρεσει και τελος) μια ακομα απορια ποιο τμημα να δηλωσω πατρας ή θεσσαλονικης πρωτο (δλδ ποιο εχει το καλυτερο επιπεδο σπουδων-και τις λιγοτερες καταληψεις-)
  2. ειδα που εργοζονται και πανω σε ποιο αντικειμενο αυτα δεν φτανουν (απ' οτι ρωτησα η χημεια δεν εχει και καμια τρομερη δυσκολια οποτε νομιζω μπορω να ανταπεξελθω)
  3. σε τι ακριβος αναφερεσε?
  4. (ανεαφερεσε στη σχολη των μηχανικων η/υ ετσι?) ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα κανενας δεν μου απαντησε για το τι παιζει στην Ελλαδα απο επαγγελματικης αποψης για τους χημικους μηχανικους που μου αρεσει και πιο πολυ απο τα αλλα
  5. οπα οπα κατι δεν καταλαβες δεν λεω οτι ειναι χαζοι ή μαμακηδες απλα το γουσταρουν τρελα και αφιερωνουν πολυ απο τον ελευθερο χρονο τους σε αυτο, πραγμα που δεν ειμαι διατεθημενος να κανω σε τετοιο βαθμο εγω
  6. Καλησπερα σας ειμαι 18 χρονων και ηρθε ο καιρος να διαλεξω σχολη μιας και δεν μπορεσα να βρω καποιον επαγγελματια απο κοντα ειπα να γραψω ελπιζω να με βοηθησεται! Αρχικα να σας διευκρινισω οι ειμαι τεχνολογικη κατευθηνση και στις πανελληνιες εγραψα 17614. Λοιπον αρχικη μου σκεψη για το μηχανογραφικο ειμαι η σχολη των χημικων μηχανικων (αλλα δεν ξερω αμα μου αρεσει η χημεια οντας τεχν. κατ.) αλλα κυριος προβληματισμος μου ειναι εαν αυτη η σχολη εχει μελλον (ακουω πολλα και εχω μπερδευτει εαν υπαρχει καποιος επαγγελματιας να μου πει τι παιζει,ποσο χρονο συνηθως χρειαζεσαι για να βρεις δουλεια,αμοιβες κτλ.) επειτα σκεφτομουν το μηχ. η/υ (και τα 2 τμηματα σκεφτομαι για την πατρα) αλλα μιας και δεν ειμαι τρελος με τον προγραμματισμο και δεν ειμαι διατεθιμενος να αφιερωνω ολη μου την μερα πανω σε μια οθονη πως θα συναγωνιστω καμενα ατομα που λιωνουν στο pc (σε αυτο το επαγγελμα τι παιζει απο επαγγελματικη αποκατασταση,χρηματα κτλ)?? by the way ξερει κανενας τι παιζει με το τμημα του βολου μηχ. η/υ λεει θα μετονομαστει σε ηλεκρολογων μηχανολογων... ποτε θα γινει αυτο? ευχαριστω για τις απαντησεις σας υγ. Παρακαλω μην μου πειτε κανε αυτο που σου αρεσει γτ το εχω αποφασισει μιας και δεν εχω καμια τρελα με κανενα επαγγελμα θα κανω αυτο που εχει τις καλυτερες προοπτικες για το μελλον σε Ελλαδα και εξωτερικο..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.