Μετάβαση στο περιεχόμενο

ageshore

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ageshore's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες el_goofy, ελπίζω να βρώ περισσότερα από απαντήσεις και αλλων στις ερωτήσεις μ...
  2. el_goofy απο όσο ξέρω οι αεραγωγοί εξαερισμού δεν χρειάζονται μόνωση, μόνο οι θέρμανσης - ψύξης. όσον αφορά αυτούς τους τελευταίους θα έχουν σαν μόνωση πάπλωμα βαμβακιού ή φελλοπολτό ή freenen ή άλλο αφρώδες ελαστικό υλικό. Ξέρουμε περιπού πόσο πάει η τιμή με την μόνωση? Μήπως υπάρχει κάποιος τιμοκατάλογος που μπορείς να μου παραθέσεις? βασικα κανω μια εργασια για αεραγωγους ορθογωνικους και κυκλικης διατομης απο γαλβανισμενο ανοξείδωτο χαλυβδόφυλλο ή φύλλο αλουμινίου ή φύλλο χαλκού ή γαλβανισμένο χαλυβδόφυλλο, ορθογωνικής διατομής οποιονδήποτε διαστάσεων, φλαντζωτά και πρεπει να παραθεσω και καποια οικονομικα στοιχεια και ψαχνω - τροπο κατασκευης - τιμες πώλησης και μοναδα μετρησης - υλικα κατασκευης Αν εχεις κατι που θα βοηθησει ..καλοδεχουμενο THANKS !!
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσο περίπου κοστίζουν οι μεταλλικοί αεραγωγοί κλιματισμού - θέρμανσης - εξαερισμού που έχουν σαν βάση τον χάλυβα και πως πάει η τιμή τους? Παεί με το τ.μ.? Με το κιλό? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.