Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

arspi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
  1. Εξαίρεση απο την κατεδάφιση. Δεν χρειάζεται να το τακτοποιήσει εκ νέου με το νόμο 3843/10. ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  2. Μην χάνεις το θάρρος σου εύκολα. Στην Λευκάδα, οι δομικών έργων πετάνε. Τοπογραφικά, οικοδομικές άδειες, εργολαβίες δημοσίων έργων. Και δεν ξέρω αν έτυχε ή είναι στον άνθρωπο, οι δουλειές που κάνουν είναι πολλές φορές εφάμιλες με αυτές των ΑΕΙ
  3. http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=81&t=21250 http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=81&t=21114 http://forums.sketchucation.com/viewtopic.php?f=81&t=21005 Σε συνδυασμό με add ons κανει πολύ καλό και εύκολο φωτορεαλισμό, το χρησιμοποιώ χρόνια. Δεν φτάνει τα επίπεδα του Max αλλά σε ένα απόγευμα ξεκινώντας με τα 3d του Autocad ή του αρχιτεκτονικού σας προγράμματος (3ds ή obj και διάφορα άλλα) δίνει τέλεια αποτελέσματα, πολύ καλύτερα ακριβότερων προγραμμάτων.
  4. Γινεται νεο τοπογραφικο, διορθωτικο συμβολαιο και πληρωνονται στην ΔΟΥ οι φοροι της διαφορας των τετραγωνικων.
  5. Δεν πρόκειται γιά ημιυπαίθιους, πρέπει να εξαιρέσεις από τη κατεδάφιση και μέρος το των εξωστών που είναι εντος Δ
  6. Χρησιμοποιώ το Gms-2 εδώ και δύο χρόνια και με Glonass και η ακρίβεια που λένε δεν ισχύει με τίποτα. Μερικά σημεία θα πέσουν κάτω των δύο μ άλλα θα έχουν πολύ μεγαλύτερο σφάλμα, ιδίως στο z. Μόνο για πολύ χοντροκομένα μετρήματα κάνει. Το ίδιο ισχύει και για το αντίστοιχο μοντέλο της Thales. Το καλύτερο για τα πρανή είναι το total station με non prism. Καλό είναι το Anadelta αλλά το καλύτερο είναι το Civil 3d της Autodesk.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.