Μετάβαση στο περιεχόμενο

frightnight

Core Members
  • Περιεχόμενα

    311
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

frightnight last won the day on Οκτώβριος 6 2010

frightnight had the most liked content!

1 Ακόλουθος

frightnight's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οι δοκοι στη κατω πλευρα τους πως ειναι?Υπαρχει κι εκει εμφανες προβλημα? (βρες καποια εσωτερικη που να φαινεται) Επισης το οτι ολα αυτα γινονται προοδευτικα δεν ακουγεται καλα. Μηπως να βαζες και μηχανικο να μιλησει με τους τοτε επιβλεποντες(και μ αυτον που παραιτηθηκε).
  2. Το βιβλίο "Τεχνικές προγραματισμού & χρήση λογισμικού Η/Υ στις κατασκευές" του Σέξτου και Κατσάνου περιγράφει αυτό που προσπαθεί να κάνει ο geodou και το sap2000 oapi.
  3. overmind δεν νομιζω να θεωρει σεισμικο αρμο τη θερμομονωση αφου αυτη θα μεινει ετσι κι αλλιως.Οταν θα χτιστει το διπλα θα μπει ο σεισμικος αρμος με επιπλεον κανονικο φελιζολ.
  4. Μα υπήρξε υπουργική απόφαση που να τροποποιεί την αρχική και να μειώνει τα 250 σε 70?Εδω εκαναν τροποποίηση για την αλλαγή ημερομηνιας της προθεσμίας υποβολής των προτάσεων και δεν θα έκαναν γι'αυτό? Όμως,στο ependyseis.gr είχα δει οτι υπάρχει και γενική νομοθεσία για το ΕΣΠΑ που αφορά όλα τα προγράμματα.Θα πρέπει να δούμε εκεί μήπως προβλέπει την κατα βούληση απο το κρατος αυξομείωση του ποσού...χωρις υα..
  5. Διαβάσατε το ΠΔ που στην ουσία ειναι αυτούσια ενσωματωση χωρις τροποποιησεις της ευρωπαικης οδηγιας; Δεν σας κάνει εντύπωση που ενώ για εμάς απαιτεί πιστοποιητικο απο το ΤΕΕ για τις περισσότερες χωρες της ευρώπης δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο; Eσυ myri ξερεις αν όλες οι χώρες εχουν επιμελητηρια γιατι εγω απ'οτι καταλαβαίνω οι σχολες οι ιδιες ειναι Γιατι μιλάει μονο για αρχιτέκτονες για μενα πως ξέρω τι ισχύει; Για τα ήδη κεκτημένα δικαιώματα αναδρομικά με έτος αναφοράς διαβάσατε; Γιατι απο τα Πολυτεχνικές σχολές της Ελλάδας εξαιρεί της Ξάνθης; δειτε λιγο τις σελ 1637,1642
  6. myri είναι λάθος αυτό που έγραψα οτι δεν χρειάζεται αναγνώριση εδ στη χώρα κτήσης του τίτλου.Μιλάω ομως για τη συγκέκριμένη περίπτωση που το ΣτΕ αναγνώρισε ηδη τίτλο απο Ευρωπαικο ΑΕΙ.Στο ΠΔ ειδα χθές στο άρθρο 13.1 οτι """στους αιτούντες που είναι κάτοχοι της βεβαίωσης επάρκειας ή του τίτλου εκπαίδευσης που απαιτείται από άλλο κράτος μέλος για την ανάληψη ή την άσκηση του ίδιου επαγγέλματος στην επικράτειά του.""" και έπειτα αρθρο 14.1.α """α) εφόσον η διάρκεια της εκπαίδευσης που επικα− λείται δυνάμει του άρθρου 13, παράγραφοι 1 ή 2, είναι μικρότερη κατά τουλάχιστον ένα έτος από εκείνη που απαιτείται στην Ελλάδα·""" Συμφωνα μ' αυτα δεν ειναι περίεργο να αναγνωριστηκε ηδη καποιο διπλ. απο Ευρωπαικο αει.Καλο θα ηταν βεβαια να δουμε για ποια σχολη μιλαμε και τι προσβαση εχουν σ'αυτη τα κολεγια
  7. Απο το ΠΔ εγω καταλαβαίνω οτι "αρμόδια αρχή κρατους μελους" ειναι το ΣΤΕ σ΄εμάς και σύμφωνα με τα άρθρα 13,14 αν το ευρωπαικό ΑΕΙ προσφέρει τα ίδια έτη εκπαίδευσης και ανάλογα μαθήματα με το ελληνικό ΑΕΙ είναι υποχρεωμένο το ΣΤΕ να το αναγνωρίσει και χωρις να απαιτειται πρακτικη ασκηση εκτος Ελλάδας και αναγνωριση επαγγελματικων δικαιωματων εκει.
  8. Μόνο το staad.pro,ολα τα αλλα πληρωνεις αναλογα παραπανω.Επισης το ram που αναφερεις ειναι εντελως αλλο προγραμμα με τις ιδιες δυνατοτητες του staad.
  9. Δηλαδη δεν καλει αυτοματα το ΔΙΑΣΚ αν εχεις αγορασει κι αυτο?Περιεργο
  10. Αν κάποιος ειναι υπάλληλος μηχανικος σε μηχανικό που εχει την επίβλεψη και χαλάσει-στραβωσει κατι στα συμφωνητικα μεταξύ επιβλεποντος -συνεργείων-ιδιοκτητη η κατι δεν εκπληρωθει, πληρωνει τα σπασμενα ο υπαλληλος(με απολυση π.χ.) και η συνεργασια με τον ιδιοκτητη ανανεωνεται γιατι ουτε πια γατα ουτε ζημια. Π.χ. αν στην οικοδομή αυτή του trian υπήρχε ενας αρχαριος μηχανικος να επιβλέπει για λογαριασμό αλλου φταιει σε τίποτα?Γιατι γίνονται προσλήψεις μηχανικών στη θέση εργοδηγού?Για να ικανοποιείται και μέρος των ευθυνών βέβαια.Και στο τελος γι' αυτα τα παιδια που "δεν ξερουν", δεν φταινε οι φτασμενοι μηχανικοι που κρατανε την εμπειρια σαν εφτασφραγιστο μυστικο?
  11. cna δωσε αν θες(και οποτε θες) ενα καλο link για οδηγο format-εγκατασταση των 7,γιατι δεν ειχα ουτε vista ποτε και ξερω οτι η διαδικασια ειναι διαφορετικη απο τα xp..δεν το χω ψαξει
  12. Υπαρχει κι αλλος να τη πληρωσει acnt.Ο επιβλεπων παρα του επιβλεποντος.
  13. δεν εχει σχεση με το cmd αλλα επειδη χρειαζεται αντιστοιχη scriptlanguage εχουν τωρα το powershell και λενε οτι με τις εντολες του cmd δεν εχει προβλημα.σιγουρα χρειαζεται αυτο.... περιμενε cna αφου και τα 7 εχουν recovery console dos δεν ειναι αυτο?
  14. Tα XP δεν θα' ναι μεχρι το 2014? Τα 7 δεν εχουν το powershell 2.0 για να τρεχει τα dos?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.