Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Mitsubae

Members
  • Περιεχόμενα

    168
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ναύπλιο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mitsubae's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

78

Φήμη στην κοινότητα

  1. H ZEA Αφιδνών (ΦΕΚ 1184Δ/1993) στην οποία ορίζονται δυο τομείς, γενικής κατοικίας και πολεοδομικού κέντρου, να μπαίνει άραγε στις περιοχές που θα συνεχίσουν να επιτρέπονται οι παρεκκλίσεις?
  2. Ευχαριστώ Αυτός μου το έδειξε, φαίνεται άλλωστε και απο την πλευρά που είναι τοποθετημένο το συρματόπλεγμα.
  3. Καλημέρα σε όλους. Σε ορθογωνικό γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου χωρίς κτίσμα, οι τρείς πλευρές δεν έχουν καμία υλοποίηση, μόνο χρώμα πάνω σε πέτρες, αλλά στην τέταρτη έχει τοποθετήσει συρματόπλεγμα ο γείτονας, για να οριοθετήσει τη δική του ιδιοκτησία. Στο τοπογραφικό έχω δείξει κανονικά το συρματόπλεγμα και τη γραμμή του ορίου πάνω σε αυτό. Δίνω ΗΤΚ ή όχι? (Τι ζούμε με αυτές τις ΗΤΚ.....)
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι Στην περίπτωση που έχουμε ήδη σύσταση καθέτων σε οικόπεδο (5 κάθετες για την ακρίβεια) και σήμερα θέλουν οι ιδιοκτήτες να τις καταργήσουν και να δημιουργήσουν 3 νέες, πρέπει να κάνω δύο ξεχωριστά ΔΓΜ ή γίνεται σε ένα? Αν γίνεται σε ένα, σε πιο layer βάζω τις παλιές (VST???) και σε ποιό τις νέες (πάλι VST???). Οκ για την ενημέρωση της χωρικής βάσης θα βάλω τις νέες στο VST_FINAL αλλά το χάνω λίγο με τις παλιές και με τις νέες στο TOPO_PROP... Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη
  5. Καλημέρα. Ερώτηση, που φαντάζομαι απασχολεί και άλλους εδώ. Μηχανικός που έχει μπεί σε ρύθμιση των 120 δόσεων (άρα έχει ρυθμίσει και πληρώνει έως και το 2018) αλλά δεν έχει πληρώσει όλο το 2019 (έχει πληρώσει τμήμα του 2019 με τον παλιό RF...) μπορεί να κάνει χρήση της έκπτωσης 25% ξεκινώντας τώρα να πληρώνει το 2020 με τον καινούριο RF??? Δεν είναι λίγο άδικο αυτό για τους υπόλοιπους που πλήρωναν κανονικά τόσο καιρό??? Επίσης, μήπως τελικά συνδέονται αυτοί οι δύο κωδικοί RF, γιαυτό και δεν εμφανίζεται πληρωμένος ο 1ος του 2020 σε αρκετούς? (Λέω μήπως έχουν τίποτε μικρά ψιλά υπόλοιπα απο προσαυξήσεις κλπ)
  6. Ναι. Η δικαιολογία ήταν η αλλαγή περιφέρειας. Και να σου πω ρε φίλε, λέω στο όργανο,με τα λεφτά που θα χάσω εγώ από αυτή τη δουλεία τι γίνεται? Πως θα ταίσω τα παιδιά? Έχετε δίκιο, μου λέει, μπορείτε να απευθυνθείτε στο συλλογικό σας φορέα... Εκεί καλημέρησα και το έκλεισα.
  7. Η επαγγελματική μου έδρα είναι στο Ναύπλιο αλλά η κατοικία μου σε Δήμο της Αττικής. Σε επικοινωνία με το αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου ενημερώθηκα πως δεν μπορώ να πάω εκεί και να κάνω ένα τοπογραφικό που έσκασε και πως αν με πιάσουν θα με γράψουν. Τι κάνουμε?
  8. Μπα, το χαρτί υγείας είναι ακριβότερο, ειδικά αυτή την εποχή..... @Mpampakos τι έχεις κατά νου να κάνεις με το GPS χειρός?
  9. Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση. Σχετικά με τη ρύθμιση των 120 δόσεων, τι κάνουμε? Πληρώνουμε ή όχι? Επειδή είναι μικρό το ποσό και δε λέει να μαζευτούνε πολλά προς το τέλος του καλοκαιριού.....
  10. Εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα φίλε!
  11. Πες μου πως είναι η περίπτωση της κυρίας τη μέρα που ήμουν πολεοδομία.....
  12. ΛΙΒΑΔΙ ΣΕΡΙΦΟΥ Οριοθέτηση: Απόφ 8588/18.12.1986 ΦΕΚ 1373Δ/1986
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.