Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ifotiad

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ifotiad's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1.395 downloads

    Μία απόπειρα. Νομίζω οτι το ελάχιστο αυτού του αρχείου είναι ότι είναι αποτυπωμένα σχεδόν όλα τα υλικά της στέγης, ενδεχομένως να μην πληροί τα κριτήρια για να μπορεί να ανεβεί αυτό το αρχείο.
  2. http://147.102.210.12:8080/bitstream/123456789/6499/3/douvasa-stravodimouch_roof.pdf με βοηθησε πολύ.. μπράβο τους
  3. το λογισμικό είναι πολύ ενδιαφέρον και καταλάθος πάτησα το κόκκινο κουμπί. πως όμως θα μπορούσα να το κατεβάσω? ευχαριστώ!
  4. Διαστάσεις κολώνας 0,50*0,30 ύψος 0,70 όσο για αποστατήρες βάζουμε αλλα δεν είναι σωστοί αφού είναι μόνο 2 εκ.
  5. Δεν κατάλαβα τί είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύεται ότι δεν σας είπα ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα. Σίγουρα δεν σας ανέπτυξα πλήρως που οφειλόταν η απουσία του δονητή και αυτό αμέσως θα κάνω. Τελειώνοντας την σκυροδέτηση τους έμεινε αυτή η γωνιά και ξαφνικά τους έπεσε κάτω ο δονητής -μαρτυρία του ιδιοκτήτη που ήταν παρών-, υποθέτω λοιπόν ότι δεν μπήκαν στον κόπο να βάλουν μπροστά τον δεύτερο δονητή που ώς συνήθως είχανε -απο προηγούμενες σκυροδετήσεις που ήμουνα-. Δεν αμφιβάλλω οτι το συνεργείο δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου πετύχει. Ο ρόλος μου στην κατασκευή είναι η επίβλεψη. ΄ -ναι ΣΕΒΑΧ καλά κατάλαβες για το κοστούμι και η πρότασή σου έτσι είναι αρκετά καλή αν και δεν αντιμετωπίζω την μικρή φωλια -μέγεθος μικρού μήλου, γυναικείας γροθιάς-που υπάρχει ανωθεν του κάτω οπλισμού του δοκαριού στο συμβολή με την κολώνας. Με την ευκαιρία αυτή -δεν εννοώ αυτήν την περίπτωση που είναι απλή- θέλω να ρωτήσω μετά πόσες μέρες απο σκυροδέτηση βάζεις κομπρεσέρ σε δομικό στοιχείο. Επίσης το σκυρόδεμα που βλέπεις στην κάτω περιοχή είναι νωπό κατα την προσπάθεια των συνεργείων με κοινό τσιμέντο να το αποκαταστήσουν. Αυτο έγκαιρα έφυγε και ξεπλύθηκε. αυτές οι φωτο μου τις έστειλε εκείνη τη στιγμή ο ιδιοκτήτης. -η συμβουλή ΑΡΗ ΧΑΝΙΑ ανα πρέσα είναι πολύ καλή δεν σκέφτηκα ποτέ το ανα πρέσα!! ευχαριστώ. -ναι εχεις δίκιο οτι υπάρχει πανω απο 20εκ στην ανω περιοχή του υποστυλώματος με ταυτόχρινη μάτιση κύριου οπλισμού. Ευχαριστώ διότι ομολογώ ότι μου ξέφυγε και δυστυχώς μαρτυρά την πιθανότητα να΄ναι έτσι και στις άλλες κολώνες- το τελευταίο τσέρκι δεν θα χει μπει!. -ευχαριστώ για το ανέβασμα των φωτογραφιών Mastorakos όπως επίσης αρχίζω να εξετάζω και το ενδεχόμενο να μην βρήκαν εύκολη την πρόσβαση στη κολώνα γιατί όντως η δοκός είναι εντάξει. Βέβαια το πότε έπεσε ο δονητής πριν ή μετά την προσπάθεια δόνησης της κολώνας θα μπορούσε να μας διαφωτίσει. Ανακεφαλαιωτικά είναι κουτό να ζητούσα να καταλάβω τι καταλάβατε δια την περίπτωσή μου ωστόσο θεωρώ θεμελιώδες να υπάρχει ευθύτητα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης. Πιστεύω ότι η δουλειά του site είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Ετσι λοιπόν αν μπορούμε να εστιαστούμε για τα υλικά της αποκατάστασης καθώς και τον τρόπο επισκευής θα σας ήμουν ευγνώμων. Σας είμαι ήδη ευγνώμων!! διότι έμαθα τον κανόνα με την πρέσα, θα προσθέσω ένα τσέρκι, και έκανα νέους συναδέλφους φίλους και ότι υπάρχει τρόπος να ανεβάζω στη σελίδα φωτο.
  6. Ως νέο μέλος μεν και παλιός θεατής δε σας καλησπερίζω, έχοντας ένα θέμα με μία σκυροδέτηση, στο τέλος της οποίας χάλασε ο δονητής με αποτέλεσμα να μην γίνει σκυροδέτηση ολόκληρης κολώνας. Ουσιαστικά μόνο το δοκάρι έπεσε μαζί με την πλάκα και καθόλου η γωνιακή κολώνα. Πρόκειται για κολώνα 0,50*0,30 και ύψος 0,70 (η κολώνα θα σκυροδετούνταν σε δύο φάσεις και η δεύτερη απέτυχε τελείως) - η β' φαάση αφορά το τμήμα της κολώνας που πατούσε σε κεκλιμένο μεσοδόκαρο της σκάλας -. Εξ' αρχής δηλαδή μιλάμε για κοντό υποστύλωμα όχι όμως οτι έχει μελετηθεί έτσι. Επίσης ίσως φανεί και στις συνημμένες φωτο (αν καταφέρω να επισυναψω) η σκυροδέτηση άρχισε για την ακρίβεια πάνω ακριβώς απο τον οπλισμό του δοκαριού στην κάτω παρεια. (Η κολώνα είναι γωνιακή οπότε η συμβολή του οπλισμού ήταν ικανή να λειτουργήσει ως πάτος κατα τη διάρκεια σκυροδέτησης. Εκεί σημειακά έχω και μια φωλιά μεγέθους μιας γροθιάς. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1. τι υλικό χρησιμοποιώ απο τις δύο πιο γνωστές εταιρείες (αν δενμπορούμε να ονομάσουμε προιον, θα είναι απλώς μη συρρικνούμενο ή μήπως καλύτερα είναι να βάλουμε διογκούμενο) 2. εαν θα κάνω γαρμπιλόδεμα ή όχι. Οι εταιρείες παρέχουν σε τετοια δοκάρια σακιά 25 κιλά. συνιστούν πανω απο 20 λίτρα να μπει γαρμπίλη 3. η φωλιά στην επάνω επιφάνεια διακοπής. πως θα καλυφθεί αφού βρίσκεται μέσα στο δοκάρι και πάνω απο το υψόμετρο στέψης της κολώνας. Δύσκολο με ενα απλό καλούπι και σίγουρα χρειάζεται πατέντα με σωληνάκια κλπ κατι που δεν έχω ξανακάνει. υσ. δεν μπόρεσα να ανεβάσω εικόνα!πιθανό επειδή είναι πανω απο 97 Kb το jpg
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.