Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikiar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Nikiar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Βρήκα μία αίτηση προς το ΤΕΕ για αλλαγή στοιχείων των δηλώσεων που είναι σε οριστική υποβολή (http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/ayth/support). Είτε θα κάνω αυτό, είτε θα κάνω καινουριες όπως λες architect_duth. Το καλό είναι πως η συμβολαιογράφος μου είπε πως, όσον αφορά στην αλλαγή της δήλωσης, τους το είπαν σε σεμινάριο.
  2. Δυστυχώς αυτό το κατάλαβα όταν ήταν ήδη αργά... Ήταν η πρώτη φορά και δεν γνώριζα τι από αυτά που γράφω θα φαινέται πού. Τώρα τι κάνω; ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω υποβάλλει 5 βεβαιώσεις για μη ύπαρξη αυθαιρεσιών για 5 οριζόντιες ιδιοκτησίες του ίδιου ακινήτου. Στο πεδίο "Περιγραφή" δεν αναφέρω σε ποια οριζόντια ιδιοκτησία αναφέρεται η δήλωση. στο μόνο σημείο που αναφέρεται είναι στα σχόλια. Η συμβολαιογράφος θέλει να αναφέρεται και στην Περιγραφή. Η ίδια λέει πως μπορώ να αλλάξω στοιχεία της βεβαίωσης πριν παρέλθει η διμηνία. Μπορώ; Και αν ναι, πώς; Αν όχι τι μπορώνα κανώ; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.