Μετάβαση στο περιεχόμενο

leo strats

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

leo strats last won the day on Μάιος 5 2012

leo strats had the most liked content!

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΠΑΤΡΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.480 profile views

leo strats's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο στην παρούσα χρονική περίοδο υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ζήτηση. Κατά την γνώμη μου, ο προσδιορισμός γίνεται ακολουθώντας την διαδικασία έκδοσης ΠΕΑ αλλά χωρίς να είναι απαραίτητη η έκδοσή του. Σαν σενάριο δηλώνεται το νέο σύστημα θέρμανσης ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση των δύο συστημάτων. Επίσης, θεωρώ ότι θα πρέπει να συνοδεύεται από τεχνική έκθεση που θα αναφέρει την προτεινόμενη αλλαγή. Βέβαια από την διαδικασία προκύπτουν επιμέρους ερωτήματα όπως: 1)πρέπει να γίνει ενημέρωση της άδειας οικοδομής ως προς την θέρμανση? 2)σε συνέχεια του ανωτέρω πρέπει να γίνει ενημέρωση του νέου πίνακα κατανομής δαπανών θέρμανσης? 3)ποιος αναλαμβάνει το κόστος των ανωτέρω? ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που αυτονομείται ή αναλογικά όλοι οι ιδιοκτήτες?
  2. η μόνη σίγουρη λύση είναι να το αλλάξεις. Αλλά είναι ενδιαφέρον να μας δώσεις πληροφορίες για το έτος κατασκευής της εγκατάστασης και της συνθήκες του χώρου διότι η εικόνα που παρουσιάζει το σώμα είναι άκρως προβληματική.
  3. η κοροιδία είναι μεγάλη σχετικά με αυτό το ζήτημα. έχω συννενοηθεί με αρκετούς συναδέλφους που περιμένουν και αυτοι τις εξετάσεις και σκεφτόμαστε εντός των επόμενων ημερών να καταθέσουμε μήνυση κατά του ΥΠΕΚΑ, του ΤΕΕ και παντός υπευθύνου για την δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού στην αγορά,μονοπωλίου καθώς επίσης και δημιουργία "κλειστού επαγγέλματος" έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το καθεστώς με τους ενεργειακούς επιθεωρητές.
  4. Συνάδελφε καλημέρα, Όσων αφορά τους ορόφους δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Με τις θερμίδες της κεντρικής εγκατάστασης θέρμανσης υπολογίζεται η υπογραφή μας. Για τον ανελκυστήρα σύμφωνα με τα ισχύοντα, κανονικά θέλεις συνυπογραφή από διπλωματούχο μηχανολόγο ή ηλεκτρολόγο αλλά είναι και θέμα υπαλλήλου. Εγώ έχω υπογράψει και μόνος μου κάποια φορά και δεν μου ζήτησε τίποτα. Άλλος υπάλληλοςμου το είχε ζητήσει.
  5. Ευχαριστώ πολύ, βρήκα την ιστοσελίδα τους και θα τους κάνω ένα τηλέφωνο.
  6. Καλημέρα σε όλους, μου έχουν ζητήσει να δώσω μια προσφορά για άδεια ίδρυσης ιδιωτικού Κ.Τ.Ε.Ο. ελαφρών - μοτό και βαρέων οχημάτων και θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος συνάδελφος έχει ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο ώστε να με ενημερώσει εάν θέλει για το που κυμαίνεται η αγορά σε αυτές τις περιπτώσεις διότι δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Έψαξα στο site να δω εάν υπάρχει κάτι και επειδή δεν βρήκα δημιούργησα νέο topic. Εάν υπάρχει παλαιότερη σχετική ανάρτηση παρακαλώ τους διαχειριστές να μεταφέρουν εκεί το θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Καλημέρα, υποθέτω ότι θέλεις την μελέτη που απαιτείται στην διεύθυνση μεταφορών για έκδοση άδεια κυκλοφορίας λόγω αλλαγής κινητήρα. Δηλαδή εάν οι άξονες μπορούν να αντέξουν τις φορτίσεις από το νέο κινητήρα. Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοιες περιπτώσεις αλλά ίσως τις επόμενες μέρες μπορέσω να βρω μια μελέτη από κάποιο συνάδελφο που ασχολείται με αυτά ώστε να σε βοηθήσω.
  8. Καλησπέρα, Αυτές οι νομοθεσίες που πρέπει να ακολουθήσεις από ότι μου είπε ο αρμόδιος υπάλληλος της Δ/νσης Μεταφορών. Εχω και εγώ μια τέτοια υπόθεση αυτό τον καιρό. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις αποστάσεις που αναφέρονται γιατί είναι ίσως το πιο σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να λύσεις σε ένα υπάρχον πρατήριο.
  9. Πραγματικά μια άξια συγχαρητηρίων πράξη!!!! Πρέπει να μπει ένα τέλος πια στις δημόσιες υπηρεσιες και ιδίωσ την Πολεοδομία! Κάθε νομού!
  10. Σε μια ανάλογη μελέτη αυτό έχω δει να εγκρίνεται αλλά για να είσαι σίγουρος 100% καλό θα είναι να μιλήσεις με τον υπάλληλο που θα το ελέγξει για το πως ακριβώς θέλει να το αναφέρεις.
  11. Γεια σου συνάδελφε, για τις πλευρές που έχουν τα ανοίγματα πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να τις περιγράψεις στην περιγραφή των δομικών στοιχείων και των ανοιγμάτων στην μελέτη σου.Πρόβλημα δεν θα υπάρξει όπως φαίνεται και από όσα αναφέρεις στο απόσπασμα του 71/88.
  12. Ομολογώ ότι είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα που άκουσα ποτέ! Αν το καλοσκεφτείς μόνο και μόνο λόγω της περίεργης φύσης της όλο και κάποιος θα ασχοληθεί! Βέβαια παρόλα αυτά κάποιοι στενόμυαλοι θα πουν ότι είναι ένα βιογραφικό του κ...!! (η τελευταία πρόταση έχει χιουμοριστικό και μόνο χαρακτήρα)
  13. Νομίζω φίλε μου ότι το καλύτερο που έχεις κάνεις είναι να το μεταφράσεις για να ξεμπερδέψεις. Θα χάσεις πολύ περισσότερο χρόνο εαν κάτσεις να τους πείσεις ότι δεν χρειάζεται μετάφραση. Πάντως και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες τα πιστοποιητικά τα ζητάνε τις περισσότερες φορές μεταφρασμένα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.