Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Lerche

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Lerche's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΜΑΚΑΡ, ευχαριστώ πολύ. Ναι διάβασα το μήνυμα 31. Ισως όντως το οικόπεδο μου ανήκει σ αυτή την περίπτωση. Αυτός ο ιδ.δρόμος είναι πολύ μακρύς και πολύ πυκνοκατοικιμένος. Και τα κτίσματα , τα περισσότερα καινούρια. Όλα όμως, μα όλα, δεξιά και αριστερά του δρόμου, έχουν μπαλκόνια και βεράντες στο δρόμο αυτό. Μίλησα και με ιδιοκτήτες που έχτισαν πρόσφατα και δε γνώριζαν τίποτε για ιδ. δρόμο κτλ. .Το τελευταίο οικοπεδο στο δρόμο αυτό είναι το δικό μου. Παρ' ολ' αυτά θα πάω στο Δήμο. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση.
  2. Ειμαι καινούριο μέλος του φόρουμ (ζητώ κατάνοηση για πιθανά λάθη μου) και..... σε απόγνωση!!. Χρειάζομαι κάποια συμβουλή και δεν ξέρω που ν απευθυνθώ. θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν με βοηθούσατε κι εμένα λίγο. Συγκεκριμένα: Εχω ένα οικοπεδο από κληρονομιά, το οποίο είναι εντός σχεδίου πόλεως, άρτιο, οικοδομήσιμο και γωνιακό και θέλω να το πουλήσω. Περιβάλλεται από 2 δρόμους. Όμως ο ένας δρόμος είναι ιδιωτικός και όπως με πληροφόρησαν, όποιος θα χτίσει δεν θα μπορεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ν' ανοίξει παράθυρα σ αυτόν τον ιδωτικό δρόμο. Στην εφορία βέβαια θα το πληρώσει ως γωνιακό, αλλά θα το χτίσει ως μεσαίο. Άρα δεν νομίζω να το αγοράσει κανείς. 1. Ισχύει αυτό? 2. Αν ισχύει, υπάρχει περίπτωση να γίνει "κανονικός, δημόσιος" αυτός ο ιδιωτικός δρόμος που υπάρχει έτσι κι αλλιώς εδώ και 40 χρόνια? 3. Που μπορώ ν' απευθυνθώ σχετικά? 4. Παράθυρα και είσοδοι είναι το ίδιο? Ρωτώ, γιατί υπάρχουν π.χ. κτίσματα (οικία, σουπερ μάρκετ) με είσοδο στον δρόμο αυτό
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.