Μετάβαση στο περιεχόμενο

JTB

Core Members
  • Περιεχόμενα

    2.348
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    9

Status Replies δημοσιεύτηκε από JTB

  1. "Χρειάζονται πολλά, τον κόσμο για ν' αλλάξεις: Οργή κι επιμονή. Γνώση κι αγανάχτηση. Γρήγορη απόφαση, στόχαση βαθιά. Ψυχρή υπομονή, κι ατέλειωτη καρτερία. Κατανόηση της λεπτομέρειας και κατανόηση του συνόλου. Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πως την πραγματικότητα ν' αλλάξουμε"

  2. Γιατί να διατηρώ σε εφεδρεία, κάποιον ο οποίος ήταν τόσο άχρηστος, που με ανάγκασε να τον θέσω σε εφεδρεία;

    1. JTB

      JTB

      Ναι, αλλά αύριο που θα είσαι εσύ ο Μπαρμπα Μήτσος θα ξέρεις... ή έστω, θα είχες μια επαφή και θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τί συμβαίνει... Οταν όμως δεν προχωρά ΠΟΤΕ η μηχανογράφηση και η αποκαθήλωση της γραφειοκρατείας, δεν θα δούμε κάποια αλλαγή...

       

    2. (See 10 other replies to this status update)

  3. Μαζι με το A/C είπα να αγοράσω και ένα PV... http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=IFSXLNJDPNLHWC&gclid=CMWRmNyLhrECFYEXzQodIXEgyQ

    1. JTB

      JTB

      Γνωστή μου με ρώτησε για τα ΦΒ και όταν της είπα να δούμε τη περίπτωσή της μου είπε ότι έχει τον θείο της, που βάζει ΦΒ.... Ξέρει;Τί δουλειά κάνει; ρωτώ... και με μια βεβαιότητα η απάντηση... "Ναί καλέ, πως δεν ξερει! Ψυκτικός είναι!!! Βάζει ηλιακούς, ΑC... Αυτό ξέρει ο κόσμος, ότι όλοι βάζουν ΦΒ!!!

       

    2. (See 3 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.