Μετάβαση στο περιεχόμενο

kritwnas

Members
  • Περιεχόμενα

    47
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kritwnas

  1. Ούτε καν τη μόνωση? Σε ευχαριστω πολυ
  2. Έχεις δίκιο συνάδελφε Αναφέρει ότι : "αι υποχρεωτικαι πρασιαι κατά μήκος των πλευρών .... και πλάτους 2.50μ θα αποτελούν και κοινόχρηστους διαδρόμους προς εξυπηρέτηση των οπίσθιων ιδιοκτησιών." Οποτε εγώ πως πρέπει να συμπεριφερθώ ως προς τα έρκερ και τη θερμοπροσοψη που θέλω να τοποθετήσω εντός του 2,50?
  3. Καλησπέρα σας. Υπάρχει οικόπεδο με σύσταση καθέτων και δουλειά διόδου 2,50 μ η οποία έχει εφαρμοστεί. Πρόκειται να εκδοθεί άδεια ανέγερσης στο μπροστινό οικόπεδο (πυλωτή και 4 όροφοι) και θέλω να ρωτήσω το εξής: Δεδομένου ότι στο ισόγειο δεν επηρεάζω την δουλεία και παραμένει ως έχει στα 2,50 μέτρα πλάτος όπως ορίζει η συσταση, η θερμοπρόσοψη μου 10εκ από την πυλωτή και πάνω μπορεί να γίνει μέσα στη δουλεία? Επίσης έρκερ επιτρέπονται εντός της, πάνω από 3,00μ ύψος δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 9 ΝΟΚ παρ2 πρέπει να εξασφαλίζεται η δουλεία στο επίπεδο του εδάφους και σε ύψος κύριας χρήσης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλησπερα συναδελφοι. Γνωρίζει κανένας με ποιο επισημο χαρτί αν υπαρχει μπορει να πληρωθει το ΚΗ 75% και αυτο στη ΔΟΥ χωρις να πας στο Δημο?
  5. Καλημερα συναδελφοι. Σε έγκριση εκτελεσης εργασιων με την παρ.4γ και συγκεκριμενα για αποκατάσταση κατασκευών που έχουν κριθεί οριστικά αυθαίρετες ( καθαίρεση μεταλλικού εξώστη 1,5*2,0, στα απαραιτητα δικαιολογητικα στο ηλεκτρονικό σύστημα απαιτεί διαχείριση αποβλήτων! Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει καποια διευκρίνιση σχετικα με αυτο? Υπάρχει καποια "ελάχιστη ποσοτητα αποβλητων " πχ?
  6. Καλημερα συναδελφοι! προσπαθω να βγαλω και εγω μια ακρη με ολα αυτα που διαβαζω αλλα ή δεν τα καταφερα ή ζαλιστικα! Εχω προς έκδοση μια αδεια εκτος σχεδιου. Εχω παρει ολες τις απαραιτητες εγκρίσεις (Σ.Α. ,δασαρχείο , υπουργεία, εισοδος -εξοδος κτλπ) Εχω μια απορία.Εχω τοποθετήσει ενα μεταλικο στέγαστρο εφαπτόμενο στο κτίριο και το έχω μετρήσει στην καλυψη σαν Η/Υ χώρο. Ειναι στην πλευρα που εχει όψη σε δευτερέυων επαρχιακό δικτυο δλδ 45μ απόσταση απο τον άξονα του δρόμου. Το κτίριο το έχω βαλει σε αποσταση 45μ, το στέγαστρο οχι. Πρέπει και αυτο να είναι πισω απο τα 45 μ??? Επισυναπτω και σχέδιο https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500651912449
  7. το ισόγειο εστω που ειναι εντός οικοπεδου και ανεξαρτητο απο το υπόγειο μπορω να το τακτοποιήσω?
  8. Να το γραψει θελει ο ανθρωπος στα παιδια του. ο Δημος εχει ηδη στην κατοχη του το διπλανο οικοπεδο, αυτο στο οποιο εχει μπει 11 τετραγωνικα δλδ. Τι να του πω να περιμενει 4-5 χρονια? λυση ψαχνω να του βρω να τακτοποιησω ο,τι τακτοποιειται
  9. Ναι εννοειται οτι ο καθενας εκφραζει τη γνωμη του. το δικο μου το ελεγα για συντομία λόγου. Του πελατη μου ειναι που ηρθε για τακτοποιηση. Αρα προφανως και επεδη εμπειρικια τετοιες περιπτωσεις αναδασμών κρατανε χρόνια, ο ανθρωπος θελει να το τακτοποιησει το σπιτι του που ειναι και μοναδικη του κατοικια. Προσπαθω με νομιμο τροπο να δω αν μπορω τα τετραγωνικα που εχει στο δικό του οικοπεδο να τα τακτοποιησω. Μπορώ? αυτη ειναι η απορια σε συνδιασμο με το πως θα το τεκμηριώσω σε σχεση με τα τετραγωνικά που δεν ειναι εντος του οικοπεδου του.
  10. Για το δικο μου οικοπεδο κ εχω πραξη χαρακτηρισμου απο παλια οτι δεν ειναι δασικο. Αρα το κτιριο που ειναι στο δικο μου τμημα το τακτοποιω και δηλωνω εκεινα τα 11 τετραγωνικα μη τακτοποιησιμα???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.