Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kostas_bmw

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.200 profile views

kostas_bmw's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα σας συναδελφοι. ειμαι μηχανολογος μηχανικος και θελω να επεκταθω στον κλαδο των κατασκευων (υδραυλικα δικτυα-αποχετευτικα κτλ) πιο πολυ στον ιδιωτικο τομεα αλλα δεν γνωριζω απο νομικης-λογιστικης φυσεως τι πρεπει να κανω.Γνωριζει καποιος συναδελφος? Τωρα υπαγομαι στο Τσμεδα πρεπει να βαλω κι αλλους κωδικους στην εφορια?
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα, μου εχουν αναθεσει μια εγκριση τυπου ενος γερανοφορου - ανατρεπομενου φορτηγου. Επειδη δεν εχει τυχει να ασχοληθω ποτε με το θεμα γνωριζει καποιος τα δικαιολογητικα που χρειαζονται και την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω?? Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  3. Καλησπερα σας, Ειμαι Μηχανολογος Μηχανικος (ΠΕ) και εχω κανει εναρξη στην εφορια σας ελευθερος επαγγελματιας. Ο πατερας μου εχει μια εταιρια με μηχανηματα εργων (χωματουργικες εργασιες) και θελει να την κλεισει για να μην πληρωνει Τεβε λογω των καιρων που διανυουμε.. Εγω σαν Μηχανικος μπορω να τα αγορασω και να εκτελω εργα (κυριως ιδιωτικα) και να κοβω τιμολογιο παροχης υπηρεσιων σαν μηχανικος ή πρεπει να κανω τεχνικη εταιρια για να μπορω να τα εχω στην κατοχη μου και να εκτελω και χωματουργικες εργασιες?
  4. Σε ευχαριστω πολύ Thoth3587 ήσουν κατατοπιστικότατος...!!Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και θα πάω συντομα στο ΤΕΕ για τις λεπτομέρειες... Να σαι καλα...!!!
  5. Καλημέρα συνάδελφοι, ειμαι νέος μηχανικός και σε λιγο καιρό θα δώσω για εξετασεις στο ΤΕΕ και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα. Έχω μια πρόταση να δουλέψω σαν μισθωτός από ένα μηχανολογικό γραφείο. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου είναι απο ΤΕΙ και εγώ μηχανολόγος μηχανικός απο ΑΕΙ. Για να σφραγίσω οτιδήποτε το οποίο δεν μπορεί αυτός θα πρέπει να έχω κανει έναρξη στην εφορία ή η αμοιβή θα περνάει στην εταιρία??
  6. Καλησπέρα σας είμαι νέος μηχανικός και σκέφτομαι να δώσω εξετάσεις τον ερχόμενο μήνα στο ΤΕΕ για να πάρω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Λόγω κρίσης δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και την έναρξη επαγγέλματος στην εφορία Αν δεν κάνω έναρξη επαγγέλματός πως μπορώ να αξιοποιήσω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος(Δηλαδή μπορώ να δουλέψω κάπου ως μηχανικός κανονικά με την σφραγίδα μου?)? μόνο σαν υπάλληλος σε κάποιο τεχνικό γραφείο και η πληρωμή μιας μελέτης ας πούμε που θα κάνω θα πληρώνεται στο γραφείο η αναγκαστικά πρέπει να κάνω έναρξη και να πληρώνομαι σαν εξωτερικός συνεργάτης??
  7. Γεια σας, είμαι φοιτητής του 5 έτους και έχω αρχίσει να κάνω την διπλωματική μου πάνω στην ενεργειακή επιθεώρηση ενός βιομηχανικού κτηρίου.. Έχετε υπόψη σας κάποια αρχεία ή σελίδες ή μελέτες που μπορούν να με βοηθήσουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Γεια σας, είμαι ακόμα φοιτητής μηχανολόγος και ενδιαφέρομαι πολύ να ασχοληθώ με τον κατασκευαστικό τομέα. Θα ήθελα να μου πει αν ξέρει κάποιος τι μπορώ να υπογράψω σαν μηχανολόγος σε σχέση με την οικοδομή και αν μπορώ να υπογράψω την άδεια μιας οικοδομής όπως κάνουν οι πολιτικοί μηχανικοί. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο μεταπτυχιακό πάνω στις κατασκευές που μπορεί να με βοηθήσει.Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.