Μετάβαση στο περιεχόμενο

MAX75

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. εγώ πάω με προ Σουφιλά, γι'αυτό ρωτάω 1α. Δεν γράφουμε με κεφαλαία για να είναι το κείμενο μας ευανάγνωστο. Εξάλλου, τα κεφαλαία σ' ένα forum σημαίνει ότι φωνάζουμε. myri
  2. Καλημέρα,θα ήθελα και εγω να ρωτήσω κάτι.Σε πιλοτή φτιάχνω κλειστό γκαράζ 5,50 * 6,50(2 θέσεων), μπορώ κολλητά σε συνέχειά του να έχω χώρο 5,00 * 4,00 σαν βοηθητικό του γκαράζ δείχνοντας και W.C.; 2 θέσεις είναι υποχρεωτικές.
  3. Εχω ανεβάσει κάτοψη στο θέμα χαμηλά κτίρια και δομηση, όπου μου είπαν πως δεν μπορώ να έχω ανοιχτη κλίμακα εκεί που την έχω, ασκεπή όμως νομίζω μπορώ.
  4. Να είσαι καλά.Στον ΓΟΚ δεν βρήκα κάτι για ασκεπείς σκάλες,πάντως εκτός αν δεν κοιταξα καλά.
  5. Μου λέει πως κάποια πράγματα δεν ισχύουν και ψάχωομαι για να βρώ λύσεις, καθώς αυτά που προτείνει δεν με ικανοποιούν.Το σχέδιο του σπιτιού τελικά το σχεδίασα εγώ στο Visio και εκείνος απλά το πέρασε με όποιες αλλαγές χρειζόντουσαν στο Autocad.
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτησω τι ισχύει για τις ασκεπείς σκάλες,όσον αφορά δόμηση,κάλυψη,όγκο κλπ. Ευχαριστώ πολύ. Ο μηχανικός μου δεν τα ψάχνει πολυ, γιαυτό ρωτάω εγώ.
  7. Τον τοίχο στο σύνορο δεν το είχα αρχικά,δεν τον ήθελα ούτως η άλλως. Μήπως έχετε να προτείνετε κάτι ή να μου πειτε κατλα την γνώμη σας τι ισχύει με διαστάσεις;Δ=2,5 για χαμηλά. Αρχικά δεν είχα τον τοίχο και είχα διαστάσεις 3,6 Χ 3,6, και μου είπαν να το κάνω 3,8 Χ 3,8, ενώ τώρα τα αλλάζουν όλα. Επίσης μου λένε πως και ο φωταγωγός μετράει στον όγκο. Καμία πρόταση - βοήθεια;
  8. Καλησπέρα και πάλι.Θα ήθελα μια βοήθεια.Στη κάτοψη που έχω καταθέσει στην πολεοδομία, αφού κάνανε συμβούλιο μου είπαν πως για να μην μετρήσει η ανοιχτή κύρια κλιμακα στο Σ.Δ. και στον όγκο θα πρέπει να αφήσω κενό από το σύνορο με το όμορο οικόπεδο διαστάσεων 2,5 Χ 4,0 και μετά να βάλω τη σκάλα. Υπάρχει κάτι να τους αντικρούσω; Επισυνάπτω την κάτοψη και εννοείται μιλάμε για χαμηλό κτίριο.
  9. Καλή σας μέρα και πάλι.Γνωρίζει κάποιος τις Ελάχιστες διαστάσεις Πλάτος - Μήκος για κλειστή θέση στάθμευσης σε πυλωτή; ή που μπορώ να το βρώ; Ευχαριστώ πολύ.
  10. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Τελικά στην πολεοδομία δέχτηκαν ως υποχρωτικό ακάλυπτο το 20%,άρα με παίρνει η φυτευση.
  11. Δηλαδή πόσα τ.μ. στην περίπτωση μου(χαμηλου κτιρίου);
  12. Τι εννοεις με το πραγματοποιουμενο ακαλυπτο.Στην περιπτωσή μου πόσα τ.μ.; Στα 179 της κάλυψης δεν περιλαμβάνεται ράμπα 25τ.μ.(Είσοδος αυτοκινήτου από πεζοδρόμιο και ράμπα στην πυλωτη.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.