Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giorgeron

Members
  • Περιεχόμενα

    53
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Giorgeron's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ. Οπότε για να κλείνει το ποσοστό στο 100%, θα πρέπει να δηλώσουν οι ιδιοκτήτες το ποσοστό που τους αναλογεί θεωρώντας σαν να έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς? Πχ ο Α ιδιοκτήτης κανονικά έχει 30% ποσοστό, ενώ αν κάνει αποδοχή κληρονομιάς, έχει 35%.
  2. Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην καρτέλα με τους ιδιοκτήτες/ αιτούντες μπορούν να καταχωρηθούν θανόντες, προκειμένου φυσικά να κλείσει το ποσοστό στο 100%. Έχω μια δήλωση στην οποία οι ιδιοκτήτες ειναι περίπου 7-8 ατομα, και οι μισοί δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς και έτσι προκύπτει αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην καρτέλα με τους ιδιοκτήτες/ αιτούντες μπορούν να καταχωρηθούν θανόντες, προκειμένου φυσικά να κλείσει το ποσοστό στο 100%. Έχω μια δήλωση στην οποία οι ιδιοκτήτες ειναι περίπου 7-8 ατομα, και οι μισοί δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς και έτσι προκύπτει αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για τους ιδιοκτήτες/ αιτούντες του 4495/17 . Ειναι εδώ το σωστό σημείο ή να μπω σε άλλο παρακλάδι του φόρουμ?
  5. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ένα θέμα. Σε μια περιοχή με πράξη εφαρμογής έχω δύο εμβαδά για ένα οικόπεδο. Αυτό που φαίνεται στον πίνακα της πράξης (310,72) και αυτό που αναγράφεται και προκύπτει απο τις επίσημες συντεταγμένες (310,78). Εσείς πιο από τα δύο θα βάζατε στο τοπογραφικό που προορίζεται για μεταβίβαση?
  6. Καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να περιέχει ένα τοπογραφικό σε περίπτωση που πολίτης, σε λειτουργούν κτηματολόγιο, θέλει δικαστικός, να αλλάξει το ΚΑΕΚ, στο οποίο εντοπίζει το δικαιωμά του, από αγνώστου ιδιοκτήτη στο δικό του όνομα. Υπάρχει κάπου αλλού αυτή η συζήτηση εκτός από εδώ?
  7. Καλησπέρα και χρονια πολλά. Έχει πέσει το σύστημα ή εγώ έχω προβλημα? Σφάλμα Σφάλμα εισαγωγής νέας δήλωσης: JBO-26041: Failed to post data to database during "Insert": SQL Statement "BEGIN INSERT INTO DILOSI3(DILOSI_AA) VALUES (?) RETURNING OIK_ADEIA, TZ, INS_DATE, DILOSI_STATUS, STATUS_OWNER, STATUS_ENGINEER, NEEDS_RECALC, STATUS_HAS_DESIGNS, IS_LOCATED, GIS_LOCATION, PAYMENT_STATUS, UPD_DATE, AR_OIK_ADEIAS, DOSI_TYPE, AA_PROTOCOL, PERIPT_BEB, OLD_PAYMENT, OLD_PAYMENT_FLAG, OLD_PAYMENT_DATE, OLD_PAYMENT_COMMENTS, CAN_CONTINUE_GRANTED, TROTOTITA, DISCOUNT, DISCOUNT_FLAG, DISCOUNT_DATE, YPAG_DATE, DILOSI_AA_4178 INTO ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?; END;". -
  8. καλησπέρα. μηπως μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να επιλέξω στο σύστημα αμοιβών για χαραξη αγροτεμαχίου εκτος σχεδιου. Είναι αυτό που λέει¨ΤΑΧΥΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ / ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ¨??
  9. καλησπέρα. μηπως μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να επιλέξω στο σύστημα αμοιβών για χαραξη αγροτεμαχίου εκτος σχεδιου. Είναι αυτό που λέει¨ΤΑΧΥΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ / ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ¨??
  10. εννοείς οτι πρέπει να μπουν σαν λοιπές παραβάσεις οι εργασίες συντήρησης σκεπής , κουφωμάτων και πατωμάτων? έχω μια καρτέλα κατηγορίας 5 για την αποθήκη του (διότι δεν πληρούσε τα κριτήρια για κατ. 3) και σε αυτή μια λοιπή παράβαση για τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου
  11. όχι, το ξέρω και από αεροφωτογραφία. το κτίσμα φαίνεται σε αεροφωτογραφια του 45, διότι όπως λέει ο ιδιοκτήτης είναι από το 1930. Βάσει του συμβολαίου υφίσταται πριν το 1954 επίσης κατά την αυτοψία διαπίστωσα οτι το κτίσμα είναι παλιό (π.χ. από τα πάχη των τοίχων οι οποίοι μάλιστα είναι πέτρινοι). Το ίδιο και το υπόγειο. Βέβαια το έχει συντηρήσει (σκεπές , κουφώματα, πατώματα κλπ).
  12. σε κτίσμα προ του 55, έχει γίνει προσθήκη αποθήκης και λοιπών παραβάσεων διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου. Έτσι μπαίνει στη ρύθμιση αυθαιρέτων 4178 για να κάνει συμβόλαιο. Όμως ο ιδιοκτήτης θέλει να δηλωθεί στο συμβόλαιο και το υπόγειο του κτίσματος προ του 55. Στα προηγούμενα συμβόλαια δεν γινόταν αναφορά σε υπόγειο , παρά μόνο σε εμβαδό κτίσματος. Η συμβολαιογράφος ζητάει να γραφτεί κάτι στην Τεχνική Έκθεση για να πατήσει πάνω. Και ρωτάω: είναι σωστό να γραφτεί στην τεχνική έκθεση οτι το κτίσμα, που είναι προ του 55 εμβαδού 64τ.μ. ισογείου ΚΑΙ 64τ.μ. ΥΠΟΓΕΙΟΥ εξαιρείται των διατάξεων του Ν. 4178/13 σαν αυθαίρετη κατασκευή ή οποία υφίσταται προ της 30/11/1955 (παρ. 2 α του Άρθρου 1 του Ν. 4178/2013)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.