Μετάβαση στο περιεχόμενο

asap

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ

asap's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @apostolis____ Επειδή έτυχε να ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με σκυροδέματα σε όλο το φάσμα προμήθειας -παραγωγής - αδρανή , τσιμέντο , πρόσμικτα - και αν σε βοηθούν τα όσα είδα , έχω να σου πω τα εξής : 1. η μελέτη σύνθεσης είναι εντελώς μα εντελώς τυπική . Είτε είναι του 2005 είτε του 1995 είναι απλώς μία γενική εικόνα ,καθ'οτι : α) το τσιμέντο , ακόμα και της ίδιας εταιρείας , είναι διαφορετικών χαρακτηριστικών , ανάλογα με το εργοστάσιο παραγωγής του β) τα αδρανή είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν είναι ούτε από το ίδιο μέτωπο στο λατομείο ούτε από το ίδιο λατομείο ( εκτός αν είναι ιδιόκτητο του παρασκευαστή σκυροδέματος ) γ) τα πρόσμικτα συμπεριφέρονται ως γνωστόν ανάλογα με τις γενικότερες συνθήκες ( θερμοκρασία , παιπάλη κλπ ) και ο κατάλογος συνεχίζει αλλά γίνεται βαρετός και το μήνυμα βγαίνει εκτός θέματος . Συνεπώς , πιστεύω πως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ψάχνεις πρόσφατη μελέτη σύνθεσης , καθ' ότι δεν προσεγγίζεις περισσότερο την πραγματικότητα του σκυροδέματος με το οποίο θα δουλέψεις .
  2. Ας είναι λοιπόν η πρώτη μου δημοσίευση άκρως τεχνική από επιστημονικής απόψεως και άκρως επιστημονική από τεχνικής απόψεως . Κοινώς , φίλε [email protected] ,πέρασαν χρόνια και τα ξέχασες ; ταμπερ , όχι τάπερ ( dumper ) , ρίβερ και ίβερ ( invert ) και άλλα δίχως έλεος εκεί ψηλά στα βουνά με τους μάο μάο υ.γ. : τα δέοντα σε όλους σας , πρώτο μήνυμα και δεν ξέρω τους κώδικες δεοντολογίας του forum
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.