Μετάβαση στο περιεχόμενο

mikerock

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mikerock's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σε όλους. Στο υπνοδωμάτιο μας, λόγω σπασίματος σωλήνας καλοριφέρ μου παρουσιάστηκε αρχικά υγρασία και αργότερα κάτι σαν μουχλα σε ορισμένα σημεία - μαυρα στιγματα (δυστυχώς αργήσαμε να καταλάβουμε ότι έσπασε η σωλήνα και θεωρήσαμε ότι εξωτερική υγρασία που περασε μέσα). Στην αρχή εμφανίσθηκε σαν υγρασία στο τοίχο πίσω από το καλοριφέρ μιας και ο τοίχος λειτουργούσε μάλλον σαν σφουγγάρι για τα λιμνάζοντα νερά (και δεν είχαν άλλη διέξοδο), η οποία διαδόθηκε με μεγάλη ταχυτητα περιμετρικά σε όλους τους τοιχους του υπνοδωματίου σε ύψος 30 πόντων από το έδαφος και στο γειτονικό της κουζίνας. Η αποκατάσταση της βλάβης, σταμάτησε την επέκταση της υγρασίας, καθάρισα τους τοίχους (όχι με επιτυχία σε 2-3 σημεία που μαυρισε ο τοίχος) , προσπάθησα να τους στεγνώσω, αλλά αργεί. Επειδή η συζυγος είναι εγκυος και μια βδομάδα λείπει από το σπίτι (εντάξει όχι ότι έχω πρόβλημα με αυτό!!!) και όταν ερθει θα ήθελα : 1. Να μην μυρίζει (γιατί θα την ενοχλεί αφάνταστα) 2. Πως θα απομακρυνθεί η υγρασία που έχει απομείνει στους τοιχους (μόνο με αφυγραντηρα; πχ. να νοικιάσω ένα για 1-2 μέρες να ξεμπερδευω; ή υπαρχει κάποια πιο οικονομική λύση...κλιματιστικό 18000 BTU έχω στο σαλόνι με λειτουργία αφυγρανσης , Αλλά επειδή απέχει 7-8 μέτρα από το υπνοδωμάτιο φοβάμαι ότι δεν θα κάνει δουλειά. 3. τα στιγματα που έμειναν πως απομακρυνονται; με καθαριστικά; (υπόψη το δωμάτιο θα βαφτεί το καλοκαίρι) Ευχαριστώ πολύ κάθε απάντηση ευπροσδεκτη, μπας και γλυτωσουμε κανένα φράγκο και φασαρία.
  2. Γεια σε όλους. Στο υπνοδωμάτιο μας, λόγω σπασίματος σωλήνας καλοριφέρ μου παρουσιάστηκε αρχικά υγρασία και αργότερα κάτι σαν μουχλα σε ορισμένα σημεία - μαυρα στιγματα (δυστυχώς αργήσαμε να καταλάβουμε ότι έσπασε η σωλήνα και θεωρήσαμε ότι εξωτερική υγρασία που περασε μέσα). Στην αρχή εμφανίσθηκε σαν υγρασία στο τοίχο πίσω από το καλοριφέρ μιας και ο τοίχος λειτουργούσε μάλλον σαν σφουγγάρι για τα λιμνάζοντα νερά (και δεν είχαν άλλη διέξοδο), η οποία διαδόθηκε με μεγάλη ταχυτητα περιμετρικά σε όλους τους τοιχους του υπνοδωματίου σε ύψος 30 πόντων από το έδαφος και στο γειτονικό της κουζίνας. Η αποκατάσταση της βλάβης, σταμάτησε την επέκταση της υγρασίας, καθάρισα τους τοίχους (όχι με επιτυχία σε 2-3 σημεία που μαυρισε ο τοίχος) , προσπάθησα να τους στεγνώσω, αλλά αργεί. Επειδή η συζυγος είναι εγκυος και μια βδομάδα λείπει από το σπίτι (εντάξει όχι ότι έχω πρόβλημα με αυτό!!!) και όταν ερθει θα ήθελα : 1. Να μην μυρίζει (γιατί θα την ενοχλεί αφάνταστα) 2. Πως θα απομακρυνθεί η υγρασία που έχει απομείνει στους τοιχους (μόνο με αφυγραντηρα; πχ. να νοικιάσω ένα για 1-2 μέρες να ξεμπερδευω; ή υπαρχει κάποια πιο οικονομική λύση...κλιματιστικό 18000 BTU έχω στο σαλόνι με λειτουργία αφυγρανσης , Αλλά επειδή απέχει 7-8 μέτρα από το υπνοδωμάτιο φοβάμαι ότι δεν θα κάνει δουλειά. 3. τα στιγματα που έμειναν πως απομακρυνονται; με καθαριστικά; (υπόψη το δωμάτιο θα βαφτεί το καλοκαίρι) Ευχαριστώ πολύ κάθε απάντηση ευπροσδεκτη, μπας και γλυτωσουμε κανένα φράγκο και φασαρία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.