Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

xilokopos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Οικοδόμος

xilokopos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια χαρά σε όλους! Ασχολούμαι με κατασκευές ξύλινων στεγών. Θέλω να κάνω μια πραγματικά προσεγμένη δουλειά και η στέγες που κατασκευάζω να έχουν την καλύτερη δυνατή μόνωση. Έχω ψάξει πολύ στην αγορά αλλά περισσότερο με έχουν μπερδέψει παρά βοηθήσει επειδη ο καθενας προωθει αυτό που θέλει να πουλησει. Σκέφτηκα οτι μονο μια επιστημονικη γνωμη μετραει και ελπιζω να την βρω εδω. Τα στανταρ ειναι: ραμποτε 18mm δοκαρια 50x100mm. OSB 15mm και ασφαλτικο κεραμιδι καναδικης κατασκευης με 30 χρονια εγγυηση. Θελω να αποφυγω υαλοβαμβακες και πετροβαμβακες για ευνοητους λογους και εχω καταληξει στην εξης κατασκευη: ραμποτε18mm - ανακλαστικη μονωση με διπλη φυσαλιδα - δοκαρια 50χ100mm- εξηλασμενη μονωση ενδιαμεσα 50mm (κάτι σαν DOW)- OSB - μεμβράνη εφίδρωσης - ασφαλτικο κεραμιδι.Εννοειται ότι χρησιμοποιοώ αεραγωγούς στις στεγες. Εχει νοημα η ανακλαστικη μονωση κατω απο το φελιζολ? Αυτή η κατασκευη υπερτερει σε αποδοση απο 100χιλιοστα υαλοβάμβακα? Θα ηθελα να ακουσω γνωμες, η αν μπορει κανεις να με παραπεμψει καπου Ευχαριστω πολυ για την οποιαδηποτε βοηθεια.
  2. Ευχαριστώ και πάλι Χάρη. Η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα και αν μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο μηχανικό εδώ, με τον οποίο θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε για τις στατικές μελέτες., ο οποίος ενδεχομενως μπορεί να κατευθύνει και άλλους μηχανικούς στην επαρχία.
  3. Ευχαριστώ θερμά Χάρη. Βασικά εργάζομαι σε εταιρεία με ξύλινα σπίτια και πάντα η στατική μελέτη μας δημιουργεί πρόβλημα με τις άδειες. Αναρωτιέμα εάν είναι δυνατό να γίνει μια στατική μελέτη για ένα συγκεκριμένο τύπο κατασκευής και να χρησιμοποιηθεί για πολλά σπίτια με μικρές διαφορές στα τετραγωνικά. Και πάλι ευχαριστώ
  4. Μπορει καποιος να μου συστησει λογισμικο για στατικη μελετη ξυλινου σπιτιου? Η καποια εταιρεια που να αναλαμβανει τη συγκεκριμενη μελετη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.