Jump to content

spafent

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by spafent

 1. ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ Α =/ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ/ΕΠΑΝΈΛΕΓΧΟΣ βάσει του συστήματος συνεπώς συμπληρώνεις το αντίστοιχο έντυπο πορίσματος (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α’ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΤΕΛΙΚΟΣ)
 2. ● Εγκ.2/31.5.2019 (διευκρινήσεις Άρθρου 83 ) 7. Στις περιπτώσεις αυτοτελών οριζόντιων ή καθέτων ιδιοκτησιών των οποίων η οικοδομική άδεια εκδόθηκε πριν από την έναρξη ισχύος του από 8.9.1983 προεδρικού διατάγματος και για τις οποίες βεβαιώνεται από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης η απώλεια του φακέλου της οικοδομικής άδειας, είναι δυνατή η προσάρτηση αντί των αντιγράφων των σχεδίων του φακέλου της άδειας, αντιγράφων των σχεδίων της διακεκριμένης οριζοντίου ή καθέτου ιδιοκτησίας ως προσαρτήθηκαν στην πράξη σύστασης διηρημένων ιδιοκτησιών, εφ` όσον η πραγματική κατάσταση συμφωνεί με τα σχέδια της σύστασης. Εφόσον δεν υπάρχουν ούτε τα παραπάνω και βεβαιώνεται η απώλεια του φακέλου από την αρμόδια Υ.ΔΟΜ τότε πρέπει να γίνεται, ανασύσταση του φακέλου, κατ άρθρο 99 και στη περίπτωση αυτή, ο φάκελος θα πρέπει να περιέχει κατ’ ελάχιστον τοπογραφικό διάγραμμα, διάγραμμα κάλυψης, κάτοψη του ορόφου που βρίσκεται η συγκεκριμένη οριζόντιος ή κάθετος ιδιοκτησία στην οποία αφορά η ως άνω συμβολαιογραφική πράξη και φωτογραφίες του κτιρίου.
 3. Ν.Ο.Κ. Άρθρο 14 - Θέση κτιρίου και εγκαταστάσεων 3. Οι χώροι κλιμακοστασίου καλύπτουν τις προϋποθέσεις φυσικού φωτισμού, αερισμού εφόσον έχουν ανοίγματα προς ακάλυπτους χώρους ή ελεύθερο ανοιχτό χώρο ελάχιστης διάστασης δύο (2,00 μ.) μέτρων κάθετα προς την πλευρά των ανοιγμάτων. (Τ.Ο.: Το ελάχιστο πλάτος του κατακόρυφου διαμπερούς ανοίγματος φωταγωγού του κτιρίου μέσω του οποίου μπορεί να πληρούνται οι προϋποθέσεις φυσικού φωτισμού και αερισμού ενός κλιμακοστασίου, είναι το οριζόμενο από τον Κτιριοδομικό κανονισμό, ήτοι 1,20 μ.)
 4. εξαρτάται απο την κάθε ΥΔΟΜ , πάρε και κανένα τηλέφωνο να παρακαλέσεις αν βιάζεσαι....κανονικά βάσει νομοθεσίας εντός 10 ημερών
 5. ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΝομοθεσία και Διαδικασία Γνωστοποιήσεων 2019[4916].pdf
 6. Νόμος 4067/12 - Άρθρο 11 παρ. 3. Σε συνιδιόκτητα οικόπεδα με κάθετη ή οριζόντια ιδιοκτησία που έχει συσταθεί κατά τις διατάξεις του νομοθετικού διατάγματος 1024/1971 (ΦΕΚ 232/Α/1971) και έχει εκδοθεί άδεια πριν από τη μεταβολή γενικών ή ειδικών διατάξεων που αφορούν την επιτρεπόμενη δόμηση, προκειμένου για έκδοση άδειας δόμησης ο κάθε συνιδιοκτήτης χρησιμοποιεί το ποσοστό δόμησης που του αναλογεί σύμφωνα με το συντελεστή δόμησης που ισχύει κατά το χρόνο έκδοσης της άδειας δόμησης.
 7. μια χαρά πάω να ανεβάσω αρχεία πατάω οκ και τπτ
 8. Σε συνιδιόκτητα οικόπεδα στα οποία μειώνεται ο συντελεστής δόμησης, εφόσον ένας ή περισσότεροι των συνιδιοκτητών έχουν οικοδομήσει κατά το ποσοστό συνιδιοκτησίας τους με βάση τον παλιό συντελεστή δόμησης, η επιφάνεια της προσθήκης που επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί για τις λοιπές συνιδιοκτησίες και μόνον όταν πρόκειται για κατοικία πρέπει να είναι ίση με το γινόμενο του νέου μειωμένου συντελεστή δόμησης επί το ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του οικοπέδου που έχει έκαστος συνιδιοκτήτης. Παράγραφος 5)α του άρθρου 20 του νόμου 2831/2000 (ΦΕΚ 140/Α/2000). => (1,4 Χ 600=840) / 3= 280
 9. δυστυχώς έτσι γίνεται από ρύθμιση ΤΣΜΕΔΕ 100 δόσεων ~ 65 ευρώ κατέληξα σε ρύθμιση Εικοσιέξι Χ 50,36 + Δέκα Χ 51,29 με μείωση βέβαια του υπολοίπου χρέους κατά ~1/3
 10. πάντως η ρυθμιση ειναι ελάχιστη 50 ευρώ/μηνα/ φορέα : ΕΦΚΑ / ΕΤΕΑΕΠ / ΤΣΜΕΔΕ / ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΤΣΜΕΔΕ / ΚΛΠ......
 11. δηλώνεται ότι δεν άλλαξαν οι οροι βάσει της πρόσφατης βεβαίωσης από την ΥΔΟΜ
 12. τότε απλά δηλώνεται υπεύθυνα ότι δεν άλλαξαν βάσει της πρόσφατης βεβαίωσης που σας δόθηκε από την πολεοδομία
 13. Προφανώς θα έχετε καταθέσει πριν για βεβαίωση όρων δόμησης και συνεπως σε συνέχεια της προγενέστερης ηλεκτρονικής πράξης βεβαιώνεται ότι δεν άλλαξαν οι όροι της περιοχής, αν ναι, τότε θα πρέπει να κάνετε νεα αίτηση για βεβαίωση και στην συνέχεια να εκδώσετε την άδεια.
 14. Έχω κάνει πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ και έχουν εμφανιστεί μόνο τα χρέη του ΤΣΜΕΔΕ πριν το 2017 αλλά οχι το επικουρικό και το εφάπαξ πριν το 2017. Τα χρέη που έχουν ήδη εμφανιστεί τα έχω ρυθμίσει και έχω ήδη πληρώσει και την πρώτη δόση. Περιμένοντας να κάνω διαφορετική πιστοποίηση για τα υπόλοιπα όπως ενημερώθηκα από ΕΦΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ!!!!! από 480,95 σε 669,46, συμβαίνει και σε σας!?
 15. Οι νέες αλλαγές για τις 120 δόσεις αφορούν μόνο τις φορολογικές οφειλές και όχι τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεια !!!
 16. Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ ξαφνικά εκτός από τις οφειλές που αφορούν τις λεγόμενες 120 δόσεις στο ΚΕΑΟ, εμφανίστηκαν ξαφνικά και οφειλές ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό το παράδοξο !!?
 17. Απο 4/6 αφού βεβαιώθηκαν 18/6 μετά μπόρεσα να κάνω πιστοποίηση με σχεδόν καθημερινές προσπάθειες εντωμεταξύ...
 18. Μου βεβαιώθηκαν στο ΚΕΑΟ μόνο τμήμα οφειλών από 100 δόσεις που αφορούν ΤΣΜΕΔΕ, υπόλοιπο οφειλών 100 δόσεων που αφορούν επικουρικό ΕΤΕΑΕΠ δεν φαίνονται ακόμη πουθενά. Μετά από επικοινωνία με ΕΤΕΑΕΠ λένε να περιμένω ξεχωριστή ρύθμιση με ξεχωριστή πιστοποίηση στο ΚΕΑΟ για το επικουρικό και ότι δεν θα στείλουν τις οφειλές επικουρικού αναδρομικά για τα έτη 2017, 2018 διότι ως μη ληξιπρόθεσμες οφειλές δεν εντάσσονται στο ΚΕΑΟ. Τελικά για την ρύθμιση των 100 δόσεων θα γίνουν 2 ξεχωριστές ρυθμίσεις λεγόμενων 120 δόσεων στο ΚΕΑΟ και τα αναδρομικά επικουρικού 17/18 παραμένουν στην ρύθμιση 36 δόσεων. Ένα μπάχαλο να πούμε…..
 19. Μεθοδολογία υπολογισμού αποβλήτων από εκσκαφές ΑΠΕΚΣ = ΑΡΝΚ * ΕΕΚΣ * ΒΕΚΣ * ΠΑΕΚΣ ΑΠΕΚΣ: είναι τα Απόβλητα Εκσκαφών σε τόνους ΠΑΕΚΣ: η μέση πυκνότητα των αποβλήτων εκσκαφών ανέρχεται σε προσεγγιστικά 0,46 tn/m3. ΑΡΝΚ: είναι ο αριθμός των νέων κατασκευών ΕΕΚΣ: επιφάνεια εκσκαφής ΒΕΚΣ: είναι το μέσο βάθος εκσκαφής
 20. Μεθοδολογία υπολογισμού αποβλήτων από κατασκευές ΑΠΚ = ΕΝΚ * ΟΑΚ * ΠΑΚ ΑΠΚ: είναι τα Απόβλητα Κατασκευών σε τόνους ΟΑΚ: 0,06 m3 ανά 1 m2 επιφάνειας κατασκευαζόμενου κτιρίου ΠΑΚ: είναι η μέση πυκνότητα των αποβλήτων κατασκευών σε 1,6 tn/m3 ΕΝΚ: είναι η επιφάνεια των νέων κτιρίων που κατασκευάζονται σε τετραγωνικά μέτρα,
 21. επίσης τα χρέη στο ΤΣΜΕΔΕ συμψηφίζονται με τα αναδρομικά ΕΤΕΑΕΠ ή στο ΚΕΑΟ γίνεται ξεχωριστή ρύθμιση;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.